Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aj vy máte niekedy chuť prefackať ldí, ktorí tu píšu o svojich problémoch?

Príspevok v téme: Aj vy máte niekedy chuť prefackať ldí, ktorí tu píšu o svojich problémoch?
martina1234

Ja by som to najradšej spravila, ale nepomohlo by to. 90% z tém, ktoré tu ludia riešia sú malicherné, plytké problémy s egom, ktoré by si ludia vedeli aj sami vyriešiť, ale tým, že táto"veda" s menom "psychológia" má jednu zákernú stránku a to je tá, že umocňuje ludí v tom, aby robili z maličkostí komplikáciu, na ktorú treba odborného psychológa, alebo aspoň nejaké prášky, aby mali ludia kde utrácať peniaze a aby niekto vychcaný mal na čom zarábať. Vlastne by sme si tieto ego problémy v klude vedeli samy vyriešiť, nebyť nikoho, kto o tom rozpráva a píše, označuje to za chorobu a tvári sa že pri troške peňazí nám možno pomôže a my akože on je vzdelaní, ho rešpektujeme a tým pádom mu aj veríme to, že proste on je naša jediná záchrana a tak sa ani len nesnažíme si vyhodiť špinu z hlavy. Sú veci, ktoré vieme len ťažko zmeniť, alebo vôbec - sú to veci, ako mienka spoločnosti, alebo to, že mám jednu ruku dlhšiu, ale veci, ktoré mám vo svojej hlave sú predsa len v mojej hlave a tá hlava je len moja a ten, kto kontroluje to, čo je v nej som len ja a nikto iný.Lenže my sa musíme neustále sebalutovať a vyciciavať druhých s našimi pseudoproblémami, ktoré si sami vyrábame. Úprimne, chcela som študovať psychológiu, ale po čase človek zistí, že celá tá psychológia je len niečo ako novodobé náboženstvo. Proste len zase potrebujeme niečo, čomu sme so svojou kapacitou schopní uveriť a zase len vzniknú "svätci", ktorí nás manipulujú bez toho, aby si to uvedomovali, lebo sami veria, že vlastne len robia niečo prospešné pre túto spoločnosť ale v konečnom dôsledku je to aj tak celé len byznis aby sa peniaze krútili sem a tam a doplatia na to zase len obyčajní ľudia.

hmmmmmmmmmmm

no ako vidim ,teda citam mnohi z vas sa tu chodia zabavat nad utrpenim inych.ludia su rozni,ale jedno je iste,kedze ide o anonymitu,ak sa neboja opytat...ci su to deti ,alebo nie, to je jedno.tak nech sa potom toto forum zakaze,nie?..

hmmmmmmmmmmm

tato stranka je aj na to, aby ludia pisali o svojich problemocha nevadi,ci s hrubkami alebo inymi chybami.ano, su ludia,ktori pisu kraviny z recesie,lebo sa nudia,ale to kazdy intelig.clovek vidi,ze tema je vymyslelna.ale vacsina ludi pise co ich trapi, ci fyzicky alebo psychicky.a zrejme sa nemaju s kym poradit alebo porozpravat.neviem naco tu potom chodite a radite inym,alebo len citate inych trapenie a sa smejete ?ked nimi pohrdate a s vyvisujete.suhlasim s 2bodkou.
vsak ako sa hovori, na kazdeho dojde a kazdy ukaze casom svoju pravu tvar..

biela mačka

Ja též idem väčšine na nervy. Ale tu je jeden vtip, ktorý sa hodí k príspevku od sway: Rozprávaju sa dvaja kamarati. Prvý hovorí: Keď ja čítam medicínsku príručku, vidím sa pri každej strane v nemocnici. Druhý na to: Ty to máš ešte dobré. ja keď čítam trestný zákonník, vidím sa pri každej strane v base!\"

uhlie

tpch,

asi robis chybu, ktoru som robil zo zaciatku aj ja. Ides na celu vec prilis vedecky. Za pocitacom si treba prestavit v priemere 12-14 rocne adolescentky, ktorym rodicia pustili tuto 'neskodnu' stranku, aby od nudy nezhnili a ktore si myslia, ze na kazdu otazku existuje jednoducha odpoved.

Druhou skupinou su tzv. jedovate zienky, ktore uz sice nie su adolescentky, ale potrebuju nenapadnym sposobom ostatnym odkazat, ze je im co zavidiet. Napr. ze maju dobru pracu, alebo ze idu na dovolenku, vyzeraju dobre, atd...

Dalsou skupinou su zeny so silikonovymi prsami. Dalo by sa povedat, ze je to pomaly uz hnutie, len miesto ideologie maju silikononove prsia.

Minoritnou skupinou su tu ludia, ktori maju zdravotny problem a chcu ho riesit.

No a potom este netreba zabudnut na skupinu ludi, ktori sem chodia oddychovat.

tpch

veru, relax je to prave slovo, ale desi ma jedna vec. Ze vsetci tito mentalne postihnuti su prislusnici rovnakeho zivocisneho druhu a dokonca naroda ako ja a musim tu s nimi zit! Ked clovek, ktory dokaze zapnut pocitac, nevie, aky je rozdiel medzi konecnikom a mocovou rurou a iny napise "vitok" s makkym i, to je tragedia a kdesi nastala chyba. Lebo s takou totalnou hlupostou, aka tu prekvita, to moze vsetko, cela spolocnost, ist len od deviatich k piatim.

uhlie

tpch,

ale ako relax je to dobre. Myslim, ze fackat nikoho netreba. Ludia co zakladaju tieto temy su uz dost potrestani.