Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Magicke natacky

Príspevok v téme: Magicke natacky
malin@

ahojte, mate s nimi niekto skusenosti?

www.magickenatacky.sk

Kamaratka ich ma, vraj su super, ale ze ona si dava hrubsie pramene a menej natacok a ze ma z toho pekne velke vlny.

Tu na stranke vyzeraju vsetky dievcata jak baran.. :/ tak to ma trochu odradza..

Mate este niekto nejaku skusenost??

Ja som chcela povodne kulmu ale ta brutalne nici vlasy tak rozmyslam este nad tymto.

megiii

ja som si ich kupila cez zlavy-18 ks za 5,60 €. Bolo tam pisane ze 9 dlhyx(po natiahnuti 31 cm)+ 9 malyx (po natiahnuti 17 cm).
Vysledok- Na vrchu hlavy mam vlasi 30 cm dlhe a natacka mi natoci akurat polku pramena, ostatne odstava rovne... OTRAAAS!! =ak mate dlhsie vlasi ako po plecia, nekupovat :-/

BBella

chcela by som fakt lacne, boh zna ci to ozaj funguje, a v podstate to zavisi od typu vlasov, a nechcem to kupit segre a potom zistim, ze nula bodov, takych veci mam doma az az....aj u nas v Ke je taky obchod "ludovkar"ci nieco take...ale este o niecom takom nepoculi

dada22222

mne vyhovuju, len to navliekanie je otrava a ak mas huste vlasy, tak potrebujes vela tych nataciek, najlacnejsie sa daju kupit aj v cinakoch :)

redy

BBella
ahoj..ja som ich videla za 3€ aj v kamenom obchode...U nás sa ten obchod volá "Ľudovkár" :-)..Mám ich aj kúpené, sú fajn, cena na kvalite vôbec neuberá v tomto prípade...

BBella

chcela by som ich kupit sestra bud na meniny alebo mozno na vianoce:) ona ma dlhe pekne vlasy a hodi sa jej ked ma kucerave, ale ...nie je este tato novinka v kamennom obchode???