Magicke natacky

Príspevok v téme: Magicke natacky
malin@

ahojte, mate s nimi niekto skusenosti?

www.magickenatacky.sk

Kamaratka ich ma, vraj su super, ale ze ona si dava hrubsie pramene a menej natacok a ze ma z toho pekne velke vlny.

Tu na stranke vyzeraju vsetky dievcata jak baran.. :/ tak to ma trochu odradza..

Mate este niekto nejaku skusenost??

Ja som chcela povodne kulmu ale ta brutalne nici vlasy tak rozmyslam este nad tymto.

wewe638

Magicke natacky su uplne najlepsia vec, aku som v zivote vyskusala! Vecer si umyjem vlasy, dam tuzidlo, natiahnem do nataciek a idem spat. Rano iba stiahnem natacky, jemne precesem, zalakujem a mozem ist. Vydrzia mi aj niekolko dni. Mam jemne vlasy a predtym som musela vstavat o polhodinu skor, aby som si upravila vlasy, ale akonahle tochu zafukalo, vsetko mi spadlo, akoby som si s nimi nic nerobila...

1kolka1

ja som si objednavala z internetu asi pred 2ma rokmi alebo kedy spolu so sesternicou... so službami som bola spokojná, volali jej, či jej, že keď si objednala 2 báliky tak v každom má háčik tak či chce obidva :D ... ona si objednala dlhšie a ja len tie 30 cm... vtedy sa to dalo objednaať aj po kusoch, neviem ako je to teraz.. mam jemné vlasy tak mi ich stačilo aj 10..

k použitiu... ako som spomínala mám jemné vlasy a tak musím po umytí použiť tužidlo /ale to používam aj pri kulmovaní/... keď sú také polosuché, na háčik navlečiem nátačku, zakvačím na prameň a natiahnem.. chce to cvik, zo začiatku ma to strašne kvákalo, vtedy si daj menej vladov do pramienku...(sem tam sa mi este rozpojil háčik a tak som ho zalepila sekundovým lepidlom :D ).. keď som "naatočená" tak si ich nechám na noc :) ráno si ich stiahnem a zalakujem.. mala som ich aj na svadbe a vydrzali do rana :D

este ak chcete ine nátačky, ja používam aj tzv. papiloty ( penové nátačky) konkretne z oriflame asi za 1,5 €... tie tiež krásne nnatočia... ak by ste chceli fotky alebo ine info, napiste mi na email : niks.rostasova@gmail.com .... rada poradim :D

brazilcanka

tiez mam doma tie natacky, mala som ich celu noc, davala som ich na polosuche vlasy. ale zabudla som si dat tuzidlo predtym, takze rano som dala dole a nic. vlasy rovne. do vlhkych vlasov sa zevraj ma dat tuzidlo, potom tie natacky a malo byt to byt ok. skusim nabuduce :)

Annie.S

XDARČEKY.SK , za 3 čí 4 € , kamoška odtiaľ má, a vraví že su super, lenže ona má vlasy po lopatky..:/ a ja po pás, takže asi zbytočne. nechcem kupovať 3 balenia :D na xdarčekoch , no neviem , lebo to bola akcia, neviem či ešte je , inak 15€

cappy_

ja ich uz mam asi rok...ale pouzila som ich asi 3x...na suche vlasy mi nezabrali..mam vlasy jemne..na vlhke uz fungovali...ale kedze mam vlasy do polky chrbta, tak by mi trebalo tie extra dlhe...takze mozem si ich natacat len od polky hlavy...ale v tom case boli dost drahe aj tie klasicke dlhe..mne by trebalo s niekym vymenit...alebo asi predat najskor
ale robia vlnky ako od kulmy..len chce to s nimi trpezlivost :)

susan5

ahojte baby, ja by som si tiež chcela zakúpiť magické natáčky, ale neviem aké dlhé..moje vlasy sú približne 50 cm dlhé a na predu ich mám o niečo kratšie. Vie mi niektorá poradiť prosím? ďakujem :)

zvedavásom

ja na ne čakám, objednala som si ich na nete v zľavách, mám vlasy niečo pod plecia a som veľmi zvedavá, čo to s nimi urobí, veľmi sa teším . . .

JankaK

Sú super a ako barani vyzerajú možno tie, čo majú krátke vlasy, dlhé vlasy natočené tými nátačkami vyzerajú úžasne. Neviem si už bez nich predstaviť život.