ja som si objednavala z internetu asi pred 2ma rokmi alebo kedy spolu so sesternicou... so službami som bola spokojná, volali jej, či jej, že keď si objednala 2 báliky tak v každom má háčik tak či chce obidva :D ... ona si objednala dlhšie a ja len tie 30 cm... vtedy sa to dalo objednaať aj po kusoch, neviem ako je to teraz.. mam jemné vlasy tak mi ich stačilo aj 10..
k použitiu... ako som spomínala mám jemné vlasy a tak musím po umytí použiť tužidlo /ale to používam aj pri kulmovaní/... keď sú také polosuché, na háčik navlečiem nátačku, zakvačím na prameň a natiahnem.. chce to cvik, zo začiatku ma to strašne kvákalo, vtedy si daj menej vladov do pramienku...(sem tam sa mi este rozpojil háčik a tak som ho zalepila sekundovým lepidlom :D ).. keď som "naatočená" tak si ich nechám na noc :) ráno si ich stiahnem a zalakujem.. mala som ich aj na svadbe a vydrzali do rana :D
este ak chcete ine nátačky, ja používam aj tzv. papiloty ( penové nátačky) konkretne z oriflame asi za 1,5 €... tie tiež krásne nnatočia... ak by ste chceli fotky alebo ine info, napiste mi na email : niks.rostasova@gmail.com .... rada poradim :D