Ovisnute prsia, strie, trápenie

Príspevok v téme: Ovisnute prsia, strie, trápenie
Vea

Som zúúfala mám len 18 rokov a úplne deformovane telo. Čo ma najviac trápi sú moje veľké ovisnuté D prsia pokryté striami.

Možno to bude spôsobené aj tým že, mám problémy s chrbticou a ked som bola malá zvikla som sa hrbievať a tiež som veľmi rýchlo vyrástla, čo si odniesla aj moja pokožka. Na
mnohých častiach tela mám strie.

Nenávidím svoje telo. Som z toho veľmi smutná. Trápi ma to. Veľmi sa za to hambím.
Ztrpčuje mi to život! Odnieslo si to i moje sebavedomie. Bojím sa že nikdy nebudem mat žiadny vztah. Žiaden sex. Ved komu by sa už páčili takéto prsia?

Hambím sa i pred rodinou, kamarátkami. Nechodím na kúpaliská, pritom ich tak milujem. V šatni na telesnej sa skovávam v kúte.
Hambím sa aby na niekto nevidel v pyžame bez podprsenky.

Spôsobuje mi to veľké trápenie.

Poradte prosím.

Lucia 36G

Ahoj no ked to tu citam nie som asi jedina... Mam este iba 18 rokov som stihla a nikdy som ani nejak tlsta nebola, prsia mam sice velke ale ovisaju mi skoro az po brucho! Je to skoro az neskutocne pretoze dieta este nemam. Bolo mi povedane ze to moze byt aj genetika proste dedicne po matke a je to aj celkom mozne lebo na nej to je tak isto vidiet len s rozdielom ze ma 45 a ja 18 rokov :( Nad nejakou operaciou ani neuvazujem, nijako mi to neprekaza ani sa necitim byt preto menej zenou, prave naopak... Rada a prave ze vecsinou chodim bez podprsenky. Jedine ma trapi predstava ako budu vyzerat po tehotenstve kedze uz teraz su uplne ovisnute. Velmi by som uvitala nazor odbornika preco sa taketo abnormality u zien deju. Ďakujem za kazdu odpoved.

ferdomravec

velmi setkych prosim mam velke zdravotne problemi a potrebujem najst takeho dokotoroa co napise cez internet comi je a co stym mam robit jednej som napisal alemi neodpisala poznate takeho njekto dakujem vam setkym!

Marsmeloun

Ahojko :) no idem do Banskej štiavnice :) a celé kompletne uz aj s kompresnou podprsenkou to stojí 1600 éčok ... no mna veru neodradí nič .... strašne sa na to teším :) daj mailik ak by si chcela ... pošlem ti fotky roboty toho doktora ku ktoremu idem ... :D aspon zhodnotíš ...či sa ozaj nemám dovod obavať že si najdem bradavku na čele po operácii :D :D mne sa velmi páčil čo vykuzlil tym ženam z toho čo mali predtym :D juj už nech su malé :D