Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ovisnute prsia, strie, trápenie

Príspevok v téme: Ovisnute prsia, strie, trápenie
Vea

Som zúúfala mám len 18 rokov a úplne deformovane telo. Čo ma najviac trápi sú moje veľké ovisnuté D prsia pokryté striami.

Možno to bude spôsobené aj tým že, mám problémy s chrbticou a ked som bola malá zvikla som sa hrbievať a tiež som veľmi rýchlo vyrástla, čo si odniesla aj moja pokožka. Na
mnohých častiach tela mám strie.

Nenávidím svoje telo. Som z toho veľmi smutná. Trápi ma to. Veľmi sa za to hambím.
Ztrpčuje mi to život! Odnieslo si to i moje sebavedomie. Bojím sa že nikdy nebudem mat žiadny vztah. Žiaden sex. Ved komu by sa už páčili takéto prsia?

Hambím sa i pred rodinou, kamarátkami. Nechodím na kúpaliská, pritom ich tak milujem. V šatni na telesnej sa skovávam v kúte.
Hambím sa aby na niekto nevidel v pyžame bez podprsenky.

Spôsobuje mi to veľké trápenie.

Poradte prosím.

Marsmeloun

Ahojko :) no idem do Banskej štiavnice :) a celé kompletne uz aj s kompresnou podprsenkou to stojí 1600 éčok ... no mna veru neodradí nič .... strašne sa na to teším :) daj mailik ak by si chcela ... pošlem ti fotky roboty toho doktora ku ktoremu idem ... :D aspon zhodnotíš ...či sa ozaj nemám dovod obavať že si najdem bradavku na čele po operácii :D :D mne sa velmi páčil čo vykuzlil tym ženam z toho čo mali predtym :D juj už nech su malé :D

Vea

Tie strie sú vážne potvory !!!
Keby ich bolo len zopár... ale ja ich mám veľmi rozsiahle.
Prsia sú komplet pokryté. O čo i len malom výstrihu môžem len snívať. Už ma nebaví kupovať si tričká skoro pokrk... =(
A mám ich aj na zadku, kolenách, chrbáte...
Veľmi rýchlo som vyrástla a moja pokožka si to odniesla.

Vea

Marsmeloun dakujem za povzbudenie a naozaj pekne slová =)
Som plná komplexou, čo je ale len na moju skodu. Ale nemozem si pomoct. Trápi ma to.
A kam ides na zmenšenie prsnikou? Tak drzim palce a nech je vsetko OK.
Kolko to asi stojí?
Ja tiež o niečom takom uvažujem.

jajon555

no tento problém mám aj ja mám ospevované D-čka ale čo s nimi keď ovísajú(a to mám ešte len 18, som zvedavá čo bude v 50-tke) a nemôžem ich ukazovať, nie sú veru ako z plagátov...inak nechápem že chlapi chcú vždy aby mala žena veľké, ale nevedia čo to prináša, gravitácia nás trápi stále...hlavne keď už sa ide na to a máme strach sa vyzliecť...tiež mám z toho zlý pocit...

jankaaaaaaaaa

jA mam strie na vnutornej strane stehien, strasne som sa zato dakedy hanbila.. ale uplne nato kaselm teraz, vobec ma to uz netrapi, sak su ovela horsie veci. a som s priatelom uz neviem ako dlho a ani raz v zivote nemal absolutne ziadnu poznamku na to strie, ani sa nad tym nikdy nepozsatavoval ani nic podoobne. muzi take veci absolutne neriesia. to len my zeny chceme byt dokonale, ale je to zbytocne. hlavne je sa starat o seba a o svoje zdravie a netrapit sa takymi zbytocnostami akymi su strie alebo co