Citim sa naozaj strasne mizerne, ze neviem najst pracu.Uz rok ju hladam, posielam zivotopisy a nikdy ma ani na pohovor nepozvu. Mam pomaly 26 a stale ma musia zivit rodicia. Uz to prestavam zvladat, tak by som sa chcela postavit na vlastne nohy. Bola by som rada, keby do tejto temy pisali aj ini nezamestnani a navzajom by sme sa podporovali.Macca prosim nezrus tuto temu, lebo iste nie som jedina co je uz na dne, ze je bez prace. A vzajomna podpora nam mozno aspon trosku pomoze
Spolok nezamestnanych
zrejme zalezi od toho kde zijete...lebo tu v ba...sa da najst v pohode robota... :))
tak v tom mas pravdu-ze treba popracovat trochu s psychikou ked chceme byt zdravi-napr.stress nici oblicky-sak nie len oblicky...
nevladala/ale snazila som sa robit ako ZDRAVI CLOVEK/-a este k tomu som potom velmi schudla-mala som zle vysledky pri odberoch krvi...no a ked som uz dostala nenormlane krce a sla som k lekarke-lebo by som pracu nezvladla-TAK MA PREPUSTILI...ja som robila za minimum a este menej...no mas pravdu ZLA DOBA...
podobne - neberiem ziadne lieky, v podstate sa tvarim, ze som zdrava :)) ale nedali mi nic a som aj rada, lebo ked citam o tých vseliakych hnusoch, co do ludi tlacia, typu kortizol a pod. mam mrákoty, myslim, ze ostava na nas, aby sme zistili hlavne PRECO nam nieco je, zistit pricinu a odstranit ju, to sa da aj na nevedomej urovni, psychicky, odpustenim, zmierenim sa, ocistenim a pod. len treba na sebe makat a hlavne najst pricinu
co si nevladala v praci? no urcite za minimalku niekde sa zodrat nepojdem, chcela by som pracu, kde budem aj nadalej clovekom, ale viem, ze to bude tazke najst, sprosta doba je
a liecis to chronicke onemocnenie OBLICIEK?-beries aj nejake lieky?JA MAM VELA PROBLEMOV A TIEZ V TOM SU AJ OBLICKY-OSLABENE,PECEN-TRAVENIE...A MNOHO INEHO...
ja si zasa hovorim ze nejak bude-a ze raz pojdem do prace ked ma nepolozi choroba...tiez som mala obdobie ze som chcela ist velmi do prace aj som skusala a nedopadlo to dobre-tak som sa zmierila s tym ze musim v prvom rade sa dat do kopy po zdr.stranke a tak mozem ist do prace-lebo teraz vsade chcu len zdraveho cloveka ktory robi na 200%...
podobne - nemam anemiu, ale nemam uplne ok oblicky, tam mozno z toho, mam chronicky zapal a lekari si nevedia poradit a teba co trapi? ak nechces verejne mozes aj na email: citron_tea@azet.sk
ja som dokonca v takej faze, ze chcem velmi nieco robit, som doma uz 5 rokov, myslim, ze stacilo
Maya_chic
ja ta chapem-sak ja mam tiez zdr.problemi a tiez som mala take pochmurne myslienky-nemysli si-ale pochopila som ze to len sebe skodim-a to este neviem co ma caka ohladom zdravia...
tiez keby som bola silna zdrava ako kedysi brala by som vselijaku pracu-JA SA PRACE NEBOJIM...
ZELAM TI VELA STASTIA A HL.ABY ZDRAVIE SA NEJAK NAPRAVBILO AK SA DA...
/a len tak mimichodom patrala si po tom preco si stale unavena-nemas nejaku alergiu,anemiu a podobne?/ak vobec chces o tom pisat...
Belenka, situacia tu je skutocne bieda! Mas 26, si mlada, a vies ze tuto to nie je prechadzka ruzovou zahradou. Preco neskusis zahranicie? Lepsie ako nic, a najma zarobis a osamostatnis sa.
podobne - no, o to horsie, ze to zdravie nie je najlepsie, keby som bola v kondicke nemam taky strach, vezmem hocico, ale kedze viem aka som unavena atd..atd..atd..tak mam strach a len muz nas zabezpecit nevie, potrebujeme nutne aj moj plat
som nezamestnana-ale VERIM ZE RAZ DO PRACE POJDEM-len mam tiez jeden velky problem zdravotny a neviem co ma caka-lebo mam diagnozu co je stale vo vyvoji a nie a nie aby sa zastavila-a tiez mam chvile kedy muslim co bude v buducnu bojim sa toho hl.co sa tyka zdravia...ale snazim sa kazde rano vstat a mysliet na veci pozitivne a pozitivne byt naladena...
LENZE POZITIVNE MYSLENIE NAM NEZAPLATI ANI UCTY ANI NAS NENASYTI...
a tiez si myslim ze za komunistov bolo 100x lepsie...
tu na slovensku to nebude ani za 20 rokov...lebo to suvisi okrem ineho aj so zdravotnictvom atd..