Citim sa naozaj strasne mizerne, ze neviem najst pracu.Uz rok ju hladam, posielam zivotopisy a nikdy ma ani na pohovor nepozvu. Mam pomaly 26 a stale ma musia zivit rodicia. Uz to prestavam zvladat, tak by som sa chcela postavit na vlastne nohy. Bola by som rada, keby do tejto temy pisali aj ini nezamestnani a navzajom by sme sa podporovali.Macca prosim nezrus tuto temu, lebo iste nie som jedina co je uz na dne, ze je bez prace. A vzajomna podpora nam mozno aspon trosku pomoze
Spolok nezamestnanych
podobne - kolko mas rokov a dcerka?
no ja musim byt doma kym si nieco nenajdem...tu poblizku a potom planujem az bude dcera dospela ist prec niekde kde je praca...
podobne - kludne mi napis mail, ako som ti pisala, ja som inak tiez v tomto opatrna, sa bojim, ze ked nieco napisem sa aj tak stane haha, ale neboj nie je to take jednoduche :) nastastie! musime verit, ze aj my mozme a budeme pracovat, ja osm si povedala, ze musim a hotovo a ako bude, tak bude, za vyskusanie nic nedam a verim, ze bude lepsie :) kolko mas rokov a dokedy este planujes byt doma?
MAYA ja mam viac diagnoz...ktore ma brzdia v praci-ale tak nemozem povedat pracovat nebudem-len mam jednu diagnozu o ktorej nechcem moc pisat lebo sa bojim ze nieco privolam a mam po ptakach...
tak ta je ta najhoria a uz treti rok je stale zle...
inak mas pravdu len po znamosti clovek dostane poriadnu pracu a ked si niekto najde dobru pracu a dobre platenu len tak-TAK TO MA SPEKLA STASTIE...
ja mam nejake plany-ale aj zdravie zlyha mozem sa ist past :)))))
napr. tu: srandisti, plat v hrubom
viem jajka ja som si vsimla ze viac slov mam tam poprekrucanych ale tak uz som to nechala tak...malo byt HLADNEMU -ved kazdy to prislovie pozna,nie?
bingham - ja som cely "zivot" bola asistentka nejakeho sefa, robila som aj vo velkej firme a plat bol biedny, spokojna som nebola, teraz sa obzeram aj po predavacke v butiku, zarobia viac ako asistentky, aspon tu
poznam aj ja ludi, co maju pekny plat aj na vychode, uprimne, vela je takych z roznych tlačeniek, lebo dobre miesta nejdu na inzerat, ale cez znamych, to co ponukaju na profesii atd. ziadne super platy nie su, poznam ludi, co makaju roky a ohodnoteni zial nie su
chladnemu :DDD
nechcem moc sa tu rozpisovat-ale soffa asi nevie co to je byt nezamestnany ako sa hovori SYTY CHLADNEMU NEVERI...
a tym ze clovek bude mat sebevedomie este neznamena ze dostane viac ako minimum...
inak zabudla skor na ritolezectvo-teraz sa pestuje taka to disciplina v praci a bonzovanie a vymyslanie si na kolegov bludy...
a kto je poctivi sa dlho v praci neudrzi...
nie je to len o sebavedomi a ze sa tu niekto lutuje...skor sa lutuju ty podnikatelia lebo stale jajcia ako nemozu dat viac na mzdu lebo im to nevychadza...a nie clovek ktory poctivo pracuje...ALE TO JE SKODA RECI...
Matyo netrepem ja sama som z vychodu,a nemam ani vysoku skolu a len 400v hrubom nezarabam.ja som narazala,na jeden prispevok kde jedna slecna po vyske nechcela s vysokou skolou robit len predavacku...tak sa matyo zobud;-))))