Ahooj, potrebujem schudnuť 8 kg a preto hladam nejaku babu čo by išla so mnou dotoho.. predsa vo dvojici sa chudne lahšie...
Nejaká baba na chudnutie z Nr alebo okolia?
ok tak mi napis mail a napisem ti lebo ja tu svoj moc nechcem davat lebo tam mam meno:D
žeby sme začali 5x denne jesť v malých množstvách alebo, počkaj nevymeníme si mail a budeme si tak písať?
a potom dalsie dni?
tak ja si dám vodu, čaje a kávu, to sa dá, ja to aspon zvládam....
len vodu? to neni moc dobry napad, ze len tak zrazu cely den vodu co tak aspon ovocie?:) inak ja mam 17
hanka a ty potrebuješ kolko schudnuť? no ja mám 19 neviem ako baby...
ja by som si zajtra možno dala nejaký lahší den čo na to povieš? ja by som bola len na vode... dá sa to zvládnuť a potom by som prešla na niečo...
nedavajte si diety ale zdravu stravu...z diet priberiete naspat...poznam z vlastnej skusenosti :)..inak ja som tiez z nitry..kolko mate rokov??
aha:) ale zas to by si mala pri kazdej diete:) ja zas by som sa bala toho, ze ked jem volaco take bez chuti jak tvaroh tak po nom mam uplne pocit nedostatku cukru a jak by som si dala volaco sladke:D a jaku dietu navrhujes ty?
ale myslím mojích členov rodiny, tak som vždy mala chuť na to čo jedli, ale nebola som hladná...