Ahooj, potrebujem schudnuť 8 kg a preto hladam nejaku babu čo by išla so mnou dotoho.. predsa vo dvojici sa chudne lahšie...
Nejaká baba na chudnutie z Nr alebo okolia?
co myslis tym ze iny jedli nieco ine? sak tam je predpisane presne co kedy jest nie?
no ja som ju už aj velakrát skušala, ale pokazila aj ... nebolo to podla mna také hrozné... dalo sa to, len mi vadilo, že iní jedli niečo iné ako ja...
ja som uz niekolkokrat rozmyslala nad mliecnou dietou, este som ju neskusala ale nieviem ze ci to vydrzim
tak ako sa dohodneme, ideme spolu na niečo? na nejakú dietu, alebo si budem same určovať ? aký je tvoj návrh?
no to je natom najhorse, ked si dam malu sladkost tak potom mam chut na dalsu a potom mi je az tazko ze kolko som toho zjedla, ale potom ze sak od pondelka zacnem zas a zas to schudnem a som chcela ze cez prazdniny nebudem tolko jest nech volaco schudnem a uz skoro mesiac ubehol a stale nic:(
nelly ja presne to isté a potom aj ked som niečo schudla, tak to naberiem opať... :( ty si moj človek :D
nitraaa a kolkko chceš schudnuť? no občas do nr na polygone... a ty?
nelly ja presne to isté a potom aj ked som niečo schudla, tak to naberiem opať... :( ty si moj človek :D
ahoj ja osm z nr,,,chodis niekam do posilky? alebo nieco? mozme spolu ak chces,,alebo ako :))
ja ako kedy, lebo vacsinou aj volaky tyzden vydrzim ze jest menej a zdravo bez sladkosti ale potom cez vikend potom jem setko a zas priberiem:( Ked ja ked mam ze prazdy zaludok tak ani tak nemam moc chut jest a zas ze ked som skoro plna tak mam hroznu chut jest:D