Ako prvé vás napadne že mám asi fúzy alebo obrovský zadok či nízke sebavedomie alebo že som lezba...hm...ani jedno nie je pravda. Som atraktívna (aspoň Ľudia to tvrdia:)), inteligentná, s trochu zložitou povahou, ale dúfam že inak fajn:). Vždy keď niekto zistí, že som ešte nikdy s nikým nespala, tak tomu človeku vylezú oči, zastaví sa dych a nechápe. Pár ľudí začalo o mne šíriť reči že som asi lezba, že inak to nie je možné.Dokonca moja kedysi naj kamoška povedala, že takéto uvažovanie je logické-prečo inak by 25 ročná pekná baba nikdy nemala vážny vzťah a sex?...prečo? z môjho pohľadu nikdy nebola vhodná príležitosť. Nemala som šťastie v láske, nikdy som nebola zaľúbená do niekoho kto by ľúbil aj mňa. Vždy keď som bola s niekým v postely a myslela si že na to dôjde,nakoniec som si povedala, že nie, že sa nechcem vyspať na prvý raz s niekým koho nemám skutočne rada a kto nemá skutočne rád mňa...staromódne?možno...ale ja to skrátka nechcem brať tak, že juchúúú, už som sa "toho" zbavila,chcela by som aby to na prvý raz bolo o niečom inom....dokáže to niekto pochopiť?
25 ročná panna
Zase sme sa nepochopili. Ja neodsudzujem ludi, ktori maju sex, ja chapem, ze vacsina ludi povazuje sex za potrebu, ale inteligentny clovek nestavia potrebu sexu na taku uroven, na aku stavia potrebu jedenia, pitia, dychania. Povazuje ho sice za urcitu svoju potrebu, ale vacsiu dolezitost pripisuje potrebe jedenia, pitia a dychania. Uvediem priklad: Predstav si, ze vypukne vojna a ty nebudes 7 dni nic jest. Po siedmich dnoch, ked sa uz budes citit uplne slaby, vyhladovany a budes mat pocit, ze sa tvoj zivot blizi ku koncu, pride k tebe vojak, v jednej ruke bude drzat pecen chleba a v druhej ruke bude drzat najkrajsiu prostitutku na svete a povie ti, aby si si vybral, co chces a dostanes to od neho zadarmo. Vybrat si vsak mozes iba jednu z tychto dvoch veci. Bud sex s prostitutkou, ktora ta pohladom zvadza a od ktorej krajsiu zenu si este nikdy v zivote nevidel a mozno uz nikdy nebudes mat moznost ziskat do postele zenu, ktora by bola az tak nadherna ako ona, alebo obycajny chlieb, ktoreho si v case mieru maval hojnost a mozno si nim niekedy aj plytval, ale nikdy si si jeho dolezitost neuvedomil az tak velmi, ako si ju uvedomujes teraz, ked zomieras od hladu, cize chlieb, ktory ta zasyti najmenej na 3 dni, cim ti predlzi zivot o dalsich xy dni... Co by si si vybral? Ja urcite chlieb. Len o tom som chcela. Ze ak je clovek inteligentny a zaroven po sexe tuzi, tak po prve: Povazuje sice sex za potrebu, ale nestavia ju na uroven takych potrieb, ako jedlo, pitie, dychanie, ale povazuje sex za potrebu, ktoru stavia o uroven nizsie ako jedlo, pitie a dychanie. A po druhe: Ak stretne niekoho, kto po sexe netuzi, hoci si ho aj pre seba v duchu nazve asexualom, ci frigidnou zenskou, nahlas to ale nevyslovi a nebude sa ho snazit vehementne presviedcat, ze v skutocnosti po sexe tuzi, len si to nechce priznat a nebude mu pri kazdej prilezitosti zdoraznovat, aky je sex dolezity, nebude sa mu vysmievat, ze je v 25 este panna, nebude ho nahlas a posmesne podozrievat z toho, ze je lesba, a podobne. Len ho proste necha na pokoji, nech si zije, ako chce a ako sa jemu paci a nebude donho sustavne rypat iba preto, ze je v niecom iny. Keby boli vsetci ludia rovnaki, tak by bol sved fadny a nudny. Prave preto je svet taky pekny a pestry, lebo kazdy clovek je iny, kazdy ma ine nazory, ine tuzby, ine plany, ine ciele... Snad si uz teraz porozumieme lepsie.
24zajac24nie Dnes 09:27 -
inak este:
neni pravda, ze ked nesexujes, neovplyvni Ti to zivot. Zivot Ti to ovplyvni cez zdravie, lebo ako vynechame moznost pohlavne prenosnej choroby, ma sex kopec pozitivnych ucinkov na zdravie, psychiku atd.
U muzov je to zmensenie rizika nadoru prostaty. U zien to bude podobne, naviac ako u ludi, tak u zvierat sa odporuca mat aspon 1 dieta, inak "samicka" bude mat zdravotne problemy neskor.
V prirode je to tak - co sa nerozmnozuje, je automaticky odsudene k zaniku. Aj rastliny plodia a ziju casto len dovtedy, pokial plodia - pokial sa im plody beru, vyrastaju dalsie. Ked je vsak plodov dostatok, nezberaju sa, rastlina odkvitne a jej zivotna put sa skoncila.
Ludia, ktori maju sex aj vo vyssom veku, byvaju na tom zdravotne dobre. Prospieva im.
Sex je dolezita sucast zivota ludi, ale volba partnera nan, to uz je vec uplne ina...
24zajac24nie Dnes 09:27 - sex je sucastou zivota, ako ludi, tak zvierat. Bez toho by si sa sam tiez asi nenarodil, ak si nebol zo skumavky. Existuju ludia, ako hovoris, co pre nich sex nic neznamena. Taky clovek je ASEXUAL a tento malicky trend sa v poslednej dobe rozsiruje.
Moze to byt kludne preto, ze mnozstvo hormonov v tele je mensie, alebo ak dany clovek neskusil, tak mu to nechyba. Plodnost muzov sa kazdym rokom znizuje a mozno takymto tempom bude mnozstvo tych asexualov len rast.
Ak sem niekto napise prispevok, ktoy je prilis dlhy, tak hlavnu myslienku tohto prispevku dokazu pochopit iba ti ludia, ktori si ho precitaju uplne cely. Urcite ho nepochopia ti, ktori si z neho precitaju iba prve dve vety a hned zacnu odsudzovat prispevatela, hoci s nim v skutocnosti zdielaju rovnaky nazor, len sa to tak na zaklade prvych dvoch viet precitanych z prispevku nezda. Dakujem za pozornost :)
Viem, že teraz napíšem mimo tému, ale ja nechápem prečo sa najnovšou módou stalo osočovať druhých ľudí, zameraním sa na ich inteligenciu.. možno len tým, že vyjadrí svoj názor, ktorý sa mu nepáči.. a z každých strán sa toto na nás valí.. a práve podľa mňa tí, ktorí na tú inteligenciu, resp. deficit inteligencie poukazujú, ňou moc neoplývajú.. akési liečenie si komplexov.. (teraz nenarážam na nikoho konkrétne, keď by chcel na mňa niekto zaútočiť, že v tomto príspevku robím to isté) ;) ..len som sa tak zamyslela..
Genesis, vidno, ze si ten moj dlhy prispevok ani nedocital cely. Prezoze ja v tom prispevku neodsudzujem a nepovazujem za menej inteligentnych tych ludi, ktori sexuju, ale ja v tom prispevku odsudzujem a povazujem za menej inteligentnych tych ludi, ktori rypu inym ludom do zivota a odsudzuju ich zato, ze nesexuju. To len, aby bolo jasne, co tym chcel basnik povedat. :)
24zajac24:
heh este som ta len zacal citat a uz viem ze zrovna k inteligentnym nepatris :)... zhadzovat ostatne jedince len preto ze maju zdrave libido a povazovat ich za malo inteligentnych :)
BTW:
keby sme nesexovali tak vyhynieme trupka :)
a ano chcel som napisat trupka a nie trubka :)
Primitivni a sprosti ludia tvrdia, ze sex je rovnaka potreba ako napriklad jest, pit, dychat... Ak niekto toto vyslovi a lepsie ho spoznam, tak nakoniec zistim, ze takyto clovek je inteligencne nanajvys priemerny, slabsi, az zaostaly (co plati pre vacsinu pripadov z pomedzi tych, ktori maju takyto nazor), este vzdy sa mi to potvrdilo. Pretoze keby sme nejedli, zomreli by sme, keby sme nepili, zomreli by sme, keby sme nedychali, zomreli by sme, ale ked nebudeme trtkat ako zajace 24 hodin denne :) , nic sa nam nestane, zostaneme aj nadalej zdravi a stastni, obzvlast, ak sme vlastne po tom sexe nikdy ani netuzili, iba nejaki hlupaci, ktori sa tesia, ze to uz maju za sebou, si nas doberaju a maju stale nejake primitivne a sproste reci typu: "Ty si este panna, nehanbis sa, taka pekna baba, v 25-tich rokoch este stale panna!..." Vobec nic si z toho nerob a zostan taka, aka si. Aj keby si mala byt pannou do konca zivota, nech ta to netrapi a hlavne nech ta netrapi, co si o tebe myslia taki ludia, ktori ti inteligencne a rozumovo nesiahaju ani po clenky. Nie je dolezite, co si o tebe ludia myslia, dolezite je, co ty o sebe vies! Pristihol ta uz niekedy niekto v posteli s nejakou lesbou? Tak teda ak si niekto mysli, ze si lesba, nech hlada dokazy! Dokazom ale nie je to, ze si panna, aby bolo jasne! Lebo fakt, ze si este nikdy nemala v posteli muza, nemusi automaticky znamenat, a v tvojom pripade ani neznamena, ze si uz mala v posteli zenu. Sice si este nemala v posteli muza, ale na druhej strane si tam nemala ani zenu, ale toto si uz dute hlavy nevedia domysliet, pretoze im priroda nenadelila tolko rozumu, aby to pochopili. Ja osobne nemam rada ludi takehoto typu a pokial len mozem, snazim sa im vyhybat. Neprekaza mi na nich, ze sexuju a ani im to nezavidim, ale prekazaju mi na nich ine veci. Napriklad, ze nech uz sa zacneme rozpravat na akukolvek temu, vzdy skoncia pri sexe. A prekaza mi na nich aj to, ze len, co sa s niekym zoznamia, prve, co ich zaujima, je sexualny zivot danej osoby. No najviac mi na nich prekaza to, ze sa pokusaju o to, aby si clovek, ktory po sexe netuzi, sam vsugeroval, ze po nom tuzi. Ako moze niekto peknu babu, ktora po sexe netuzi, presviedcat, ze po nom v skutocnosti tuzi, len si to nechce priznat? Tym uz takito ludia zachadzaju az prilis daleko, pretoze to, ci ja tuzim, alebo nie, viem len a len ja sama a nikto iny to zakonite vediet nemoze. A obzvlast clovek, ktory ma pozna iba 5 minut. A to, ci ty tuzis, vies len a len ty sama a nikto iny to zakonite vediet nemoze. Takito ludia sa spravaju, ako keby sa cely svet tocil len okolo sexu, pretoze ich svet sa naozaj toci okolo sexu, pretoze nedozreli na taku uroven, aby ich zaujimali aj nejake vyssie hodnoty, ako napriklad vzdelanie, citanie, ziskavanie uzitocnych informacii, ucenie sa cudzich jazykov, ucast na pocitacovych kurzoch, ci cokolvek ine, co by ich nutilo nejakym sposobom si rozvijat a cibrit svoje rozumceky, ktore maju aj tak dost zakrpatene, a tym, ze ich nerozvijaju, im zakrpatievaju stale viac a viac... bohuzial je to tak a takychto ludi je velmi vela. Najlepsie je zmenit zamestnanie a pokusit sa dostat sa niekam, kde nebudes mat okolo seba takychto ludi. Najlepsie je pokusit sa nejako sa takymto ludom vyhnut, aj ked je to tazke. Alebo ich jednoducho oklamat, ze si uz sex mala, nech si zatvoria tie velke ukvakane huby. To naozaj nemoze na tomto svete existovat normalna, sikovna, inteligentna a pekna baba, ktora netuzi po rodine, po detoch, po chlapovi, ani po sexe a chce zostat sama, pretoze sa tak citi stastna? Nech si teda ten sex dopraju vsetci, ktori po nom tuzia, ale nech laskavo pochopia, ze moze existovat aj niekto, kto netuzi, niekto, kto sa citi stastny, ked je sam, ked o svojom zivote rozhoduje sam, ked sa nemusi nikomu prisposobovat, ked si zije zivot po svojom a ked si ide svojou vlastnou cestou, cestou za stastnym zivotom, v ktorom chlapi proste nemaju miesto, ale lesby tiez nie. Ja viem, ze pre vacsinu ludi plati a zakonite platit musi, ze tuzia po rodine a po detoch, pretoze ak by netuzil naozaj nikto, tak by ludstvo vyhynulo. Ale ak niekto netuzi, naucme sa verit mu a neodsudzovat ho za jeho nazory a postoj k sexu! Samozrejme existuju aj ludia inteligentni, aj VS-vzdelani, ktori ziju v partnerskych vztahoch a maju sex, aj tuzbu, aj rodinu, aj deti, ale kedze su inteligencne aspon na akej-takej urovni, tak neodsudzuju takych, ktori ziju sami a o sex zaujem nemaju. Proste snazia sa ich brat takych, aki su a nerypu im do sukromia, pretoze sex patri do sukromia a existuju predsa aj ovela dolezitejsie a zaujimavejsie temy na rozhovor, ako je sex. Cize ak tu pisem o tom, ze existuju ludia inteligencne a rozumovo zaostali, mam na mysli tych, ktori inym ludom rypu do zivota a presviedcaju ich, ze po tom sexe tuzia, aj ked v skutocnosti netuzia. Mudry a inteligentny clovek, ktory po sexe tuzi, nebude predsa presviedcat niekoho, kto po nom netuzi, ze v skutocnosti tuzi, nebude sa mu vysmievat, ze je po dvadsiatke este panna, a podobne. Tolko moj nazor.
úplne ťa chápem, som na tom podobne :)
hehe v Bratislave by si bola ako posledny jednorozec :)
ale zas kedze aby som si zachoval svoju povest zvazit vsetky alternativy tak moze sa jednat o to ze si chora a ze tvoja choroba priamo alebo nepriamo zasahuje libido co ma za nasledok dany stav :) a mozno ak si aj najdes neskor partnera co ho budes lubit tak chudak si moc casto nevrzne pretoze ty na to jednoducho nebudes mat chut :)a ten si potom bude musiet hladat inu ;)
boze aky scenar som vymyslel :) ale ja som nikdy netvrdil ze som optimista hehe