25 ročná panna

Príspevok v téme: 25 ročná panna
sewie

Ako prvé vás napadne že mám asi fúzy alebo obrovský zadok či nízke sebavedomie alebo že som lezba...hm...ani jedno nie je pravda. Som atraktívna (aspoň Ľudia to tvrdia:)), inteligentná, s trochu zložitou povahou, ale dúfam že inak fajn:). Vždy keď niekto zistí, že som ešte nikdy s nikým nespala, tak tomu človeku vylezú oči, zastaví sa dych a nechápe. Pár ľudí začalo o mne šíriť reči že som asi lezba, že inak to nie je možné.Dokonca moja kedysi naj kamoška povedala, že takéto uvažovanie je logické-prečo inak by 25 ročná pekná baba nikdy nemala vážny vzťah a sex?...prečo? z môjho pohľadu nikdy nebola vhodná príležitosť. Nemala som šťastie v láske, nikdy som nebola zaľúbená do niekoho kto by ľúbil aj mňa. Vždy keď som bola s niekým v postely a myslela si že na to dôjde,nakoniec som si povedala, že nie, že sa nechcem vyspať na prvý raz s niekým koho nemám skutočne rada a kto nemá skutočne rád mňa...staromódne?možno...ale ja to skrátka nechcem brať tak, že juchúúú, už som sa "toho" zbavila,chcela by som aby to na prvý raz bolo o niečom inom....dokáže to niekto pochopiť?

AdamKrt

sewie - ale to je Tvoja volba, ake mas kamosky. Ako pisala 24zajac24nie - v akom kolektive sa pohybujes, take nazory pocujes.

Sam som sa dostal pred rokmi na zakladnu vojensku sluzbu. Mal som ist povodne medzi dostojnikov, ale chcel som mat vojensku sluzbu co najskor za sebou a ked sa uvolnilo pre nehodu volne miesto, nastupil som hned medzi muzstvo.

Tolko primitivnych nazorov som v zivote nepocul. Bolo tam par normalnejsich chlapov, ale vsetko vacsinou minimalne stredoskolaci. Ostantna cast muzstva - nechcem ociernovat, ale inteligencie cca 90 percent z nich moc nepobralo. Na toho, kto bol iny a nezdielal ich nazor, hned bolo zle.

Su situacie, kedy si clovek nevyberie, ale Ty si vybrat mozes. Potom sa nediv, ked narazis na rovnaky, alebo podobny kolektiv, ze mas uplne ine hodnoty a ti ludia idu Tebe a Ty ides na nervy im...

Ak nemas na vyber, zapamataj si jedno ludove mudro:
--- Kto chce s vlkmi žiť, musí s nimi vyť! ---

Prisposob sa, kamufluj, povedz im, co chcu pocut. Vyhovaraj sa a urob si po svomoj. Vies, co su to za ludia, tvar sa podobne, pritakavaj a mysli si svoje.

A ak sa Ti da, co najrychlejsie zmen prostredie.

sewie

AdamKrt, ved to som mala na mysli ze to ze s nikym nespim neznamena ze som asexual alebo lezba....

24zajac24nie, waw dlhy prispevok:) len som chcela aby si chapala ze to neni o tom ze sex nechcem ale ze podla mna na to nebola vhodna prilezitost resp osoba....
Sranda je ako by ma niektore kamosky najradsej dotlacili do toho aby som sa s niekym vyspala na diskoteke ci party....neviem co ich na to tak strasne "stresuje" ze som este s nikym nespala...

24zajac24nie

Sama som isty cas pracovala na Slovensku vo fabrike pri pase (hoci viem, ze mam na viac, ale to nie je podstatne), takze viem, ako to tam chodi a viem, co si mysli velka vacsina tam pracujucich ludi o takych ludoch, ktori su uz dospeli a este nemali sex, alebo o takych, ktori externe studuju a na vazny vztah proste nemaju ani cas, ani energiu, alebo aj o mnohych inych, ktori z nejakeho dovodu dlhodobo, alebo iba docasne ziju bez sexu.

24zajac24nie

sewie - ale ja ta chapem, o com je rec, ja ti nenadavam, ze si asexual, ako by som mohla, ked ta ani nepoznam, okrem toho som ani necitala prispevky, ktore boli pod mojim prvym prispevkom. V dnesnej dobe je velmi malo dievcat, ktore si "tenkrat po prve" nechavaju pre niekoho, s kym to myslia vazne a o kom veria, ze to mysli vazne aj on s nimi. To je v poriadku a za takyto pristup k sexu sa nemusis hanbit, ja len, ze nech sa hanbia ti, ktori ta za to odsudzuju. Myslim tym osoby z tvojho okolia, ktore ta poznaju osobne a podozrievaju ta z toho, ze si lesba, alebo ze si vadna. Nemyslim tym prispevatalov tohto fora, lebo kedze som necitala vsetky prispevky, tak na ich adresu nemam pravo sa vyjadrovat. Predstav si nasledovnu situaciu, celkom beznu z realneho zivota: Mlada kocka, inteligencne vysoko nadpriemerna s dobrou pamatou a dobrou hlavou na ucenie by velmi rada isla studovat na VS. Ale bohuzial nemoze, pretoze ma velmi chudobnych a este aj zadlzenych rodicov, nemoze ist zaroven ani pracovat do zahranicia, kde by dokazala setrit rychlejsie ako na Slovensku, pretoze aj agenture sprostredkujucej pracu v zahranici treba vopred nieco zaplatit, nemoze ist ani bez agentury hladat si pracu do zahranicia na vlastnu past, pretoze ak si niekto sam na vlastnu past hlada v zahranici pracu, najskor musi mat vybavene byvanie, ktore samozrejme nieco stoji a treba ratat aj s tym, ze praca mu nespadne z neba zo dna na den, cize realne je cekom mozne, ze ak si pracu najde az o 3 mesiace, tak tie prve tri mesiace musi predsa z niecoho zit. Takze nech uvazujeme, ako uvazujeme, vstupne investicie nie su. Nie su ani na VS-studium a nie su ani na pracu v zahranici, kde sa setri rychlejsie. Co teda urobi takato kocka? Nuz, ak si chce splnit svoj sen o VS-studiu, tak pre uplny zaciatok nema ine vychodisko, ako zamestnat sa niekde na Slovensku s maturitou a s nadpriemerne vysokym IQ vo fabrike pri pase za minimalnu mzdu a pokusit sa setrit si peniaze, ako sa len da, aby si neskor mohla dovolit bud ist na vysoku skolu, alebo odist najskor zarabat peniaze do zahranicia a nasetrit si v zahranici, kde sa setri rychlejsie, aby raz mohla ist studovat na VS. Ak vychadzame z toho, ze takato kocka ma rovnaky nazor na sex, ako mas ty, tak akonahle nastupi do fabriky pri pas, kde bude mat okolo seba samych ludi so ZS-vzdelanim, ci s osobitnou ZS, ktori sex stavaju na rovnaku uroven, ako jedlo, pitie a dychanie, alebo ho dokonca stavaju na uroven vyssiu, hned sa na nu vsetci tito primitivi osopia a zacnu sa jej za jej nazor na sex vysmievat. Ona sa snazi najst si v novom pracovnom kolektive aspon jednu jedinu spriaznenu dusu, aspon jedneho jedineho cloveka, ktory s jej nazorom na sex suhlasi a ktory by si ju za jej nazor na sex aspon trochu vazil (sewie - ja si ta vazim), ale nech sa snazi, ako chce, takeho cloveka vo svojom pracovnom kolektive aj tak nenajde. Nenajde, pretoze sa stretava iba so samymi takymi, ktori sa ju snazia presvedcit, ze sex je rovnaka potreba, ako jedenie, pitie a dychanie a takmer vsetky kolegyne ju presviedcaju, ze ked uz nema vazny vztah, tak nech sa teda vyberie s nimi na diskoteku, nech sa tam ozerie a nech si tam najde aspon niekoho na jednu noc, vsak "Zajebat si treba!" Kedykolvek ju zocia, vzdy si do nej z chuti rypnu a neodpustia si ustipacnu poznamku, ze je lesba, ze je vadna, ze je frigidna, ze jej raz budu musiet panensku blanu so zbijackou prerazit... a podobne sproste reci. A ona si uvedomuje, ze nema inu moznost, len znasat toto ich rypanie, ponizovanie a tieto ich posmesky. V pracovnom kolektive sa neciti dobre, ale povzbudzuje ju aspon myslienka, ze tito ludia su vopred odsudeni, aby cely zivot stravili vo fabrike pri pase a aby nikdy nedosiahli viac, ale ona dosiahne viac, pretoze dosiahnut VS-vzdelanie znamena viac ako prist o poctivost v 12-tich rokoch, dosiahnut VS-vzdelanie znamena viac, ako mat kazdy vikend na diskoteke ineho milenca a sexovat s nim bez lasky a bez romantiky, zatial, co jej kolegyne maju presne opacne zmyslanie. Jedneho dna, ked uz ma nasetrenych tolko penazi, kolko potrebuje, sa zoberie a z fabriky odide... Akonahle sa vymani prec z takehoto kolektivu, hned sa citi lepsie a hned sa jej ulavi, ze uz nema okolo seba takych ludi, ktori by jej toto hovorili. Ako sa hovori - vrana k vrane sada. Cize clovek, ktory je inteligencne na urcitej urovni, si dobre rozumie s clovekom, ktory je inteligencne na takej istej urovni ako on sam. Clovek, ktory ma na nejaku vec urcity nazor, si dobre rozumie s clovekom, ktory ma na tu istu vec rovnaky nazor. Ale zivot nam prinasa aj take situacie, kedy sme nuteni vydrzat aj v takom kolektive, kde mame okolo seba ludi, ktori su inteligencne na uplne inej urovni ako my (bud omnoho vyssej, alebo omnoho nizsej) a ktori maju odlisne nazory ako my. A akonahle natrafime na takychto ludi, tak proste citime, ze nam tito ludia nesadnu, nedokazeme si najst medzi nimi ziadnu kamaratku, ziadnu spriaznenu dusu, nikoho, kto by sa mohol stat nasim skutocnym priatelom, ale ani nikoho, kto by nas, nase nazory a nase zmyslanie aspon trosku chapal, nikoho, s kym by sme si dokazali najst aspon jednu jedinu spolocnu temu na rozhovor. Proste sikovna mlada kocka s vysokym IQ, ktorej osud nedoprial narodit sa v bohatej rodine a ktora si na svoje studium musi krvopotne zarabat sama, by sa mozno so svojimi kolegynami rada porozpravala o tom, co citala v novinach, o tom, co videla a pocula v spravodajstve v TV a v radiu, o divadelnom predstaveni, ktore nedavno videla, o opere, v ktorej nedavno bola, o knihe, ktoru nedavno precitala, o prirodopisnom filme, ktory vcera vecer videla, o pocitacovom kurze, na ktorom sa nedavno zucastnila, o taliancine pre samoukov a o mnohych inych veciach, lenze jej kolegyne nedokazu rozpravat o nicom inom, ako o sexe. NAOZAJ O NICOM INOM! O tom som chcela. Takze v mojom prvom prispevku neurazam prispievatelov do tohto fora a uz vobec neurazam ludi, ktori sexuju, alebo ktori nesexuju, nepisem tu o vyzname a o dolezitosti sexu, ja len poukazujem na fakt, ze existuju ludia, a je ich vela, pre ktorych sa naozaj cely svet toci len a len okolo sexu a ktori naozaj nevedia rozpravat o nicom inom, ako o sexe, pricom kedykolvek sa zapoja do diskusie, ktora je o niecom inom, ako o sexe, tak nakoniec aj tak skoncia len a len pri sexe a pri urazani ludi, ktori nesexuju, pri urazani ludi, ktori neprisli o poctivost do 20. roku zivota, ale az neskor, pri urazani zeny, ktora najblizsie dva tyzdne nebude mat sex, pretoze jej manzel odisiel na sluzobnu cestu a vrati sa az o 2 tyzdne, pri urazani zeny, ktora je tehotna, ze si 9 mesiacov nezajebe, pri urazani muza, ktoreho manzelka odisla na sluzobnu cestu, ze si tolko a tolko dni nezajebe, pri urazani starsej kolegyne, ktora ma mesiac pred odchodom do dochodku, ze jej uz pica vyschla, pri urazani muza, ktoreho zena v nemocnici bojuje o zivot, ze si len tak lahko nezajebe... A prave taketo extremne typy ludi ja povazujem za primitivnych a takychto ludi ja jednoducho nemusim... Cize nepovazujem za primitivnych takych ludi, ktori vedu sexualny zivot, su inteligentni, rozhladeni a da sa s nimi porozpravat aj na vela, vela inych tem, nielen o sexe a nerypu inym ludom do zivota a neurazaju ich zato, ze maju iny nazor na sex alebo zato, ze nastala v ich zivote situacia (napriklad rozchod), kvoli ktorej mozno budu zit par tyzdnov, ci mesiacov bez sexu.

AdamKrt

sewie Dnes 13:51 - ale ziaden normalny chlap sa nepozastavuje, ze si v 25tke panna. Bude akurat tak rad.

Samozrejme, ze mozes byt nadrzana a byt panna. Ako som pisal, tiez som rozmyslal dost dlho, kym si nieco zacnem, ale nadrzany som bol ako kralik :) Ale vedel som sa ovladnut.

Ked nechces pocut komentare ludi, nehovor o tom. Je to Tvoja vec.

Viem o com hovorim - ludia sa skor pozeraju na to, nie ze nesexujes, ale preco nesexujes a ako prvy dovod im napadne, ze si hadam nejaka vadna. Dnes je povrchna doba, povrchni su casto aj ludia.

Mne osobne by bolo jedno, skor by som to tiez uvital, keby partnerka bola panna. Urcite lepsie, ako ked cez nu presiel cely AC Sparta Praha :)

Mimochodom - asexual neznamena, ze ten clovek nema sex. To znamena len, ze mu sex nejak nechuti, neoblubuje ho. Sama uvidis, ked zacnes sexualne zit, mozes byt hotova dracica, ani to tusit nemusis... :)

sewie

Matyo, diki moc, presne take cosi som potrebovala pocut:) Chcem proste verit ze najdem toho "praveho" a ked mu poviem ze som este s nikym nespala tak si nebude mysliet ze a do riti pruser ale skor oceni to ze som sa nevyspala bez rozmyslu s celou armadou....
ja nesudim kamosky ktore sa behom dvoch rokov vyspali s 12timi tak preco by mal niekto sudit mna....

Matyo

No to je riziko internetu, že sem zavesíš svoj problém a prilezú sem pubertiaci, resp. mentálny pubertiaci a začnú ti nadávať. Ja si myslím, že je to tvoja vec či si alebo nie si panna a druhých ľudí do toho nič! Ja by som mal radšej 25 ročnú pannu ako 25 ročnú, ktorá už mala v posteli desiatich, ale tak možno aj ja som vadný podľa tú prítomných odborníkov ; )

blondula

sewie...ja som napriklad na prvy sex uz akosi pozabudla.najkrajsie spomienky mam len z nedavnej minulosti ked som zacala chodit s terajsim priatelom.prvy sex bol nemastny-neslany,ale s osobou,ktoru som lubila!! bez orgazmu,len s divnym pocitom ,ze co sa to deje :DDD milovanie s mojim priatelom vo mne vyvolava zimomriavky aj teraz,ked to pisem....

blondula

24zajac24nie....trosku blby priklad :DDD samozrejme,ze ked clovek 7 dni neje,uz vobec nepomysli na sex,kedze ani nevladze stat na nohach :DDD ... ale ja po dobrom obede,vecere ked s priatelom lezime a odfunujeme,tak nam milovanie dobre padne :P

sewie

Dakujem za prispevky aj ked teraz mi obavy este viac narastli cize okrem podozrenia ze som lezba som teraz podozrievana z toho ze som asexual. NIE SOM! To ze som panna neznamena ze po sexe netuzim, ani to neznamena ze netuzim po rodine , detoch a podobne. Neznamne to nic, len to ze som sa este s nikym nevyspala....Viem ze po sexe tuzim, ked som pripita tak "som nadrzana" poviem to sprosto ale skratka aj ked sa ocitnem v situacii ze by "to mohlo byt" tak nakoniec to nespravim lebo proste sa nechcem prvy raz vyspat len tak s niekym....uz som sa bola aj ochotna na to vykaslat a potom si poviem ze ...uz som cakala tak dlho, tak preco to teraz cele zahodit....takze fajn, nikto to nechape...:( asi som fakt divna, pre vsetkych som len lezba ci asexual ci psychicky chora " pri ktorej si chlap nevrzne"-tato poznamka ma obzvlast dojala....