Plastika prs / silikony

vylepsena :)

Ignorujte barbinku a jej podobne (uz len ten nick je infantilny)...ved to su zakomplexovane a obmedzene baby, ktore nemaju na to, aby na sebe nieco zlepsili a tak budu cely zivot bojovat so zavistou :)... Pekny vecer prajem :D

Karolinnka

ladybug001 ma pravdu .. ta zena chcela vediet zrejme skusenosti a nie to co si myslia niake zenske ktore nemaju problem .. ale vsak jasne ...

Karolinnka

mne je zase luto vas.... ja nesedeim doma na riti ja cvicim 5 krat do tyzdna ... mam 18 rokov a s prsiami a tvarom som mala velky problem , kedze som bola pribrata a schudla som, lenze ty inak inak asi to nechapes ... uz som po operacke nie silikonov ale uprave a je to lepsie... ale niekto ma asi v hlave nasrane ...

ladybug001

ina inka, koľko majú tvoje deti rokov? ty pri nich stíhaš cvičiť? ja nie, nemám pani na varovanie ani nikoho kto by mi pomohol, ale pohybu mám až až. koľko si kojila svoje deti, ak si kojila?

ina inka

je jasne ze cvicenie nepomaha alenie kazda zena ma po kojevi ovislaky, vies je to o celom zivotnom style dotycnej, ak je to len panenka do vykladu co ni c nerobi ba ani nesportuje je jasne ze nie len prsia ale cela bude mlandravica mlandrava, s celulitidou po zadku a nohach, ja mam 2 decka pestry zivot...a mam pekne prsia prirodzene vobec nie ovisnute ako psie usi....a ani nie lopticky obtiahnute kozou, co uz je len na tom pekne...je mi vas luto

Karolinnka

barbinka moja zlata cvicit mozes kolko len chces ked ti raz visia ako ponozky tak sa mozes jedine obesit , lebo ti nic nepomoze .. ty mozno od prirody mas krasne prsia a preto si proti silikonom. keby si bola v situacii zeny ktora ma ovisaky tak by si utekala na kliniku ...

ladybug001

barbinka, buď rada, že nechápeš a že si spokojná sama so sebou, to je málokto. súhlasím úplne s bobulou (mám dve deti a som po op 3 týždne). nechápem, na čo niekto chodí na túto tému keď so silikónmi nesúhlasí, viď prvý príspevok - niekto si pýtal radu a nie názor či si to má dať spraviť alebo nie.

barbinka

bobula: ok, ja neviem, akeé budú po kojení detí, ale mne sa nič umelé nepáči. lenže si to dávajú aj baby, ktoré ešte nemajú ani deti. to už absolútne nechápem.