chcem len dodat....ano nechala som sa vytocit, ze take soplandy teba aspon podla zmyslania, dokazu byt tak utocne a sproste,ze nedokazu prijat iny nazor,a neviem o akom veku tu furt hovoria..mam 35 preskala som toho dost,kedze mam 17 rocneho syna,musela som riesit ine problemy ako rozmyslat ci mi prsia vysia,alebo mam len bradavky..a taketo nedospele vyrehlene babenky si myslia ze svet je len o ceckoch,a ze kto na to ma a nema,co to riesia??
Surfujem na takychto strankach lebo som zena,a nepise sa tam len o silikonoch,a ze preco som nakukla tu?? len ma zaraza to iste co povedala barbina ze baby ktore nerodili si davaju silikony,ktore sa zmenia tak ci tak,totiz neviem ci som pisala ale moj svagor je plasticky chirurg,aj jeho meno tu obcas pada,..a iste odborne veci mam aj od neho,lebo aj on je proti tomu,ale im ide o biznis,ved nikoho nenutia,a ked tie baby maju dostatok penazi na reop.tak im je to total jedno.Samozrejme nie kazdej sa to po tehot. zmeni zase zavisi od koze,jej elasticity a od veci ktore som spominala vo svojom prvom prispevku.
takze asi tak ladybug a tebe podobne....
Ste najkrajsie na svete a este ze ste si dali tie psria urobit,inak by ste boli nuly......je mi moc luto vasho sebavedomia....majte sa