Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plastika prs / silikony

Karolinnka

ina inka- nie nemam komplexi a ked si narazala na to ze niekto nieco plati ako priatel priatelke tak sa mylis moja krásna prirodzena, lebo ja som si na to zarobila sama ... a nechodim po operaciach (bola som len na jednej zlatko ) :)) a uz sa nerozculuj lebo kedze mas 2 deti, je jasne ze uz nie si najmladsia a zbytocne si nerob vrasky lebo botox tiez nieco stoji.. nemusis sa unuvat pisat , nezaujimas ma ...

ina inka

sorry..to nepatrilo karoline co som pre nu pisala ale nejakej vylepsenej...ta by si mala dat vylepsit aj nieco ine.....
a viete co chodte si lichotit tam na vasu temu

ina inka

barbina nechaj ich, vrazili do toho kopu prachov tak teraz to nemoze nik kritizovat, ani povedat iny nazor, aj ty by si bola taka keby si dala cca 80000,- a teraz by si to kritizovala?? verim ze nie, ved si vsimni vsetky su spokojne,a aj keby neboli tak to nepriznaju....pozri si niektore baby na omlazeni.cz a uvidis ze je to tak na pol komu sa opka vydari,co su spokojne.......
ladybug..moje deti maju 17 a 13 takze mam dostatok casu a aj vzdy som mala na cvicenie..kojila som po 9 mesiacov obe, myslim ze dost
karolina....co sa tyka prachov tych mam aj na ine operacie, a aj keby som nemala,vies dobre ze ak zena nieco chce hlavne co sa tyka krasy, prachy su najmenej..vies ja nemam 20 ako mnohe tu co nemaju ani korunu a len snivaju, alebo im to zaplatia frajeri, ci muzi ktori nechcu pozerat na zakomplexovanu zensku..a zakomlexovana si ty,ked chodis po operaciach plast. nie ja,ja mam sebavedomie dost vysoke mne opky netreba ja komplexy nemam..

Karolinnka

monikaaaa ano ja som bola nauprave teda zdvihnuti... a posuvali mi aj dvorce bradavok... bola som v medical centre.. platila som skoro 24tisic... vola sa to mastopexia periareolarna ..

monikaaaa

KAROLINNKA!!!!!!!

Ahoj prosim ta ty si bola na uprave korekcii prsnikov? prosim ta kde ta operovali a kolko si platila? dakujem M.

Karolinnka

vylepsena vies ono to uz je tak.. moj nazor je proste, ze nech si kazdy robi so sebou co chce a este ked aj kvoli tomu ma komplex.. Baby, ked nato mate tak si dajte a je kazdeho vec ci si da prsia alebo nos urobit... nikoho to nemusi trapit aj keby si niekto dal cecky namontovat na chrbat... -jeho vec.. a priroda ? aj pedofili znasilnuju deti a je to proti prirode a robia to s inymi... plastiku ked si clovek da tak robi sebe a nie inemu ..

barbinka

vylepsena: nikomu nič nezávidím. nič si nepochopila moja. som vravela, že neviem, aké to bude po pôrode a po kojení detí, možno budem mať komplexy zo svojich pŕs, ale teraz to neviem posúdiť, lebo zatiaľ som spokojná. a to, že poviem, že som za prirodzenú krásu, tak to je len moja vec. ja ťa urážať nebudem, neznížim sa na tvoju úroveň.