to ze si clovek v 40tke nenajde dobru robotu som uz pochopila. tak nas napadlo pustit sa do podnikania. A prave nam dosli napady... chceli sme penzion ale nakolko sa cestovny ruch riadi vyse 700 zákonmi a nariadeniami tak nas chut presla. Nieze by sme sa nevedeli obracat ale par znamych z toho zosalelo temer co vsetko od nich chceli (ci uz poziadavky mat skrinku na kufre alebo povinne v kazdej izbe pisaci stolik)a nakoniec tym prastili. Povedali ze kto uz teraz nie je podnikatel a nema peniaze tak ani podnikat nemoze. Restauracia tak isto, tie hygienicke nariadenia su neskutocne. Skoda ze nie sme niak technicky vzdelani, niake stroje keby mame ale u nas to nikto neovlada.
V com by ste vy podnikali?
V čom podnikat
tak to tlacenie penazi...moze byt zaujimave :DD
lost...myslim ze netreba ziadnu pandemiu...ludia sa aj tak nechaju rychlo zmanipulovat :))
podla mna benzinova pumpa, lekaren (vnukol si mi tento napad na zakalde vyzivovych doplnkov) je "tlaciare nna peniaze" :D
ludia budu tankovat aj ked bude benzin 3e/liter a budu jest tabletky akekolvek aj ked bude slnecno :D
i ked... to je nic :) REALNY biznis - na to treba nejaku pandemiu :D:D:D uz len najst skazeneho virologa ci co.. a dat mu co potrebuje..
tak cau teda :D..lost...ideme moc do detailov...nemam ani predstavu...to zalezi od viacerych veci...
Vybudovat obchod, aj ked internetovy, nie je lahka vec. Ak chces robit obchod v malom, tak nezbohatnes. Ak ho chces robit vo velkom, tak sa musis pripravit na to, ze vlezies velkym rybam do rybnika, capom do kapusty a sviniam do zemiakoveho pola. A ti to obycajne len tak nenechaju.
zdravim samozrejme :P...a jednoznacne internetovy obchod... :)
lost...ja by som asi zacal podnikat s vyzivovymi doplnkami...staci ked si pozries prispevky na tomto fore...ludia su ako posadnuti zdravym...a navyse sa nechaju strasne lahko oklamat :DD..co by pre mna mohla byt vyhoda :P...vies ako sa hovori topiaci sa aj slamky chyta...
pozri..sa na rng...na normalny zdravy fungujuci zivot...ti odporuci...xxx doplnkov...(ktore vobec nepotrebujes)...ale ludia si ich kupia...aby mali pocit..ze pre seba...a svoju rodinu...urobili nieco dobree... :))
a navyse vyzivove doplnky su dnes v mode...ludia nedoveruju lekarom...ale obracaju sa na alternativnu medicinu...takze si myslim..ze je to celkom dost slusny biznis :))
uhlie
super nápady :) to by ma ani nenapalo :))
lost
Ďakujem :) ja by som to tiež skúsila s nejakym internetovým obchodom :) možno raz keď dokončím školu sa na to dám :)
inak ty mas skusenosti s podnikanim?