Dobrý večer.. musim povedať že uz som strasne zufala. Prosím o radu: Je to presne týždeň čo ma strašne bolí ucho (každý večer v nom mám neuveriteľný tlak, cez den len tupá bolesť), najhoršie je že ma bolia aj zuby, sánka a mandla (všetko na ľavej strane). Bola som už u obvodnej, tá mi dala len kvapky do ucha, ktoré vobec nepomoháli. Na další den sme sli k ušnému ktorý mi ziaden zápal uchu nenasiel a povedal ze to moze byt vsetko zo zubov, poobede sme sli k zubárovi- ten povedal ze síce tam pár zacinajucich kazov mam, vyvodil ze bolest ucha z toho nemoze byt. Doktorka (aj zubár) mi povedali že to teda bude len obyčajný ,,prievan" ktorý mi neprijemne vletel do ucha a nie a nie von. Po pár dnoch mi zubár kazy vyvrtal, bolest zubov trocha ustupila, no ucho stále bolelo a este k tomu ma aj neuveritelne rozbolela hlava. Zo dna na den to bolo lepšie lenze teraz opäť začala tá ista bolest ako v prvých dnoch. V lekarni nám povedali ze to prievan kludne moze byt, poradili mi šumivý ACYLPYRIN C, ktorý zaberal asi tri dni a potom už nie. Na ten ,,prievan" som skusila aj cesnak v uchu, zapálené noviny, alpu na vatu, gázu s kvapkami do uší atd.. Nič nezabralo. Prosím poradte co si o tom myslite ze z coho by to mohlo byť a čo by pomohlo. V pondelok idem pre prípad dalsiemu ušnému.. Ďakujem
Textová Inzercia

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.