Podvaha

Príspevok v téme: Podvaha
Mateo

Dobry den, mam 29 rokov, vaha 48, vyska 179.. BMI 14,9 - podla tabulky 26 kg. podvaha. Snazil som sa pribrat, mesiac som sa doslova prejedal az som mal zaludocne problemy dostal som sa na cca.55 kg. Potom som jedol zase normalne a po desiatich dnoch som padol na 48 tam kde som aj bol. Skusal som to viac krat, vzdy to dopadlo takto. Preventivne vysledky mam vsetko ok.. neviem co mam robit, ako by sa dalo aspon par kg. nabrat a udrzat, ked by ste daco vedeli poradit. Pocuvam same poznamky na seba ale pritom sa stravujem uplne normalne..

Alena k

Ak človek nemôže pribrať môže to byť spôsobené nekvalitnou stravou ktorá je konzumovaná dlhé roky. Ale môže to byť aj príčina nakvalitnej bielkoviny vtedy dlhodobo chýbajú v tele niektoré aminokyseliny a to spôsobuje rôzne problémy. Ak budete chcieť môžem Vám s týmto problémom pomôcť.
-odkaz odstránený-

podvaha

pri 180 cm a 65 kilo je jasna podvaha,pri 180 cm by mal clovek vazit cez 70 kilo
na pribratie odporucaju aj oriesky rozneho druhu ci uz pistacie ci burske vlasske kesu arasidy,proste oriesky
kukuricna kasa tiez som pocul

Poradca Majo

Všetci čo máte problém pribrať a máte podváhu máte problém s trávením.Niečo tam nemáte v poriadku. Poradím vám veľmi rád. Nehám tu mail : majlik10@gmail.com

BJ

Netreba ich za to odsudzovat ani zatracovat... vsetko musi mat svoj logicky dovod... aj ked, toto je zatial nad moje pochopenie.

BJ

lukysn nojo... ja som bohuzial ale zistil, ze vacsina ludi ani nechce... ked zistia, ze by museli zmenit svoje navyky, vykaslu sa na to.
A su ochotni radsej zit v takej hroze, ako to popisuje tento chalan.