Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podvaha

Príspevok v téme: Podvaha
Mateo

Dobry den, mam 29 rokov, vaha 48, vyska 179.. BMI 14,9 - podla tabulky 26 kg. podvaha. Snazil som sa pribrat, mesiac som sa doslova prejedal az som mal zaludocne problemy dostal som sa na cca.55 kg. Potom som jedol zase normalne a po desiatich dnoch som padol na 48 tam kde som aj bol. Skusal som to viac krat, vzdy to dopadlo takto. Preventivne vysledky mam vsetko ok.. neviem co mam robit, ako by sa dalo aspon par kg. nabrat a udrzat, ked by ste daco vedeli poradit. Pocuvam same poznamky na seba ale pritom sa stravujem uplne normalne..

LUKYSN

a Nemusíš chodiť po lekároch, oni ti predpíšu lieky, ktoré ti to dajú do poriadku, ale poškodia ti pečen a iné veci...ak chceš ti to vysvetlím...

LUKYSN

Ahoj, BJ ma jednoznacne pravdu, s tymto treba riesit nie jeden ale cely rad veci...jednoznacne si to s nim skus popisat ak nie tak aj ti tiez pomozem, skus ma kontaktovat emailom

BJ

Tak to ta uz pekne musi frustrovat...
nacase to zobrat vazne, co?
Alergie nemas, na lepok, mlieko, nieco co kazdy den jes a sposobuje ti to zapaly, ani o tom nevies?
Budes potrebovat kontrolu mineralov v tele z vlasovej analyzy.
Dalej si u gastroenterologa daj vysetrit zaludok, da ti trubicu do krku a pozrie sa, ci mas v zaludku zapaly. Zaroven si daj zmerat mnozstvo kyseliny chlorovodikovej.

Zvysok mas v rukach ty sam, hlavne sa musis dostat do prostredia, v ktorom ti moze travenie zregenerovat, to jest bez kazdodenneho stresu. Ako tazko sa dnes hlada... kedze problem pretrvaval roky, ocakavaj, ze to moze aj roky trvat dat dokopy. Pekne na tom je, ze ak zacnes bojovat, vysledky budu prichadzat uz priebezne.

To co chces dosiahnut, aby sa to dalo dokopy je:
-prostredie bez stresu, aby si tam mohol v pokoji travit
-jedenie v klude a dobre pozuvana potrava
-kvalitna potrava
-cielene ocisty traviaceho traktu
-ocista od parazitov
-dosiahnutie mikrobiologickej rovnovahy v creve
-dostatocna produkcia kyseliny chlorovodikovej v zaludku a ostatnych traviacich stiav
-spravny pitny rezim... udrziavat telo pravidelne bez dehydracie

a az toto vsetko bude splnene, cielene doplnanie vitaminov a mineralov, remineralizacia tela, podla vlasovej analyzy. Niektore sa daju doplnat aj zvonka (napr. horcik cez pokozku)
Postupne zacnes mat viac energie, a spolu s tym mozes pridavat na intenzite fyzickeho cvicenia. Postupne sa dostanes az k posilovaniu, a to spolu s funkcnym travenim zabezpeci potrebny narast telesnej hmotnosti.

Ako vidis, je toho dost, ale je to zarucena cesta k vylieceniu travenia a drtivej vacsiny zdravotnych problemov.

Ked chces, vramci casu a moznosti ti s tym poradim.

Mateo

priblizne od 16-tych rokov mam terajsich 48 kg, plus minus max. 1 kg zmena.. feroo tebe to vychadza BMI 20, to je myslim akurat hranica podvahy a normy.

beskyd

ty koxo, 48? ved ja pri 183/65 vyzeram ako papek.. hmm.. ked som cvicil, dostal som sa nad 80 ale akonahle s tymto typom postavy clovek s cvicenim prestane, vracia sa nazad na povodnu hmotnost, alebo priblizne podobnu. mozno si mal alebo mas nieco so stitnou zlazou, zle vstrebavanie zo stravy alebo neviem, zacal by som u endokrinologa keby sa mi chcelo riesit to, vela stastia.