Viem , aké existujú choroby, ked to tu vsetko citam, je to naozaj hrozne, muzi sa trapia malymi penismi, \"neschopnymi\" spermiami, zeny-rakovinou, nadormi, krasou, kozmetikou, babetka-zltackou, roznymi syndromami... tak to oproti mojmu problemu asi naozaj sa maju horsie, a su silnejsi ako ja, a vedia prekonavat den co den hrozne spravy...Ja mam 17r a viem, asi ze nikdy nebudem mat muza, muza kt. ma bude milovat taku aka som, aj ked mam zdravotne problemy, a nie som vobec krasna, ale aj tak sa den co den snazim najst niekoho, ale starsi muzi taky okolo 20, by sa mi vysmiali a ti este starsi randia skor iba s modelkami ktorym platia za spolocnost a sex. Myslim, si, ze vsetky moje kamaratky /alebo aspon polovica/ mali uz priatela, sex, bozky a objatie a krasne slova ako lubim ta, chybas mi, chcem byt s tebou ale ja nie, a ked aj boli tie slova, tak urcite len zo srandy. Trpim nadmernym ochlpenim, nie som atraktivna, v skole nemam moc priatelov, nie som oblubena, preto ani si ma ludia neberu medzi sebou, dokonca uz pomaly nebudem musiet nosit ani okuliare ale myslim, ze aj tak sa to tym nezlepsi, tak ci tak,mam okruhlu tvar a bude to vyzerat este horsie..... ale stale ma drzi iba ta myslienka pri srdci ze ludia sa maju naozaj horsie ako ja, a zvladaju to, tak preco by som nemohla aj ja? asi na tom nie som dost psychicky vyspela aj ked sa snazim.. nasi nie su ani na tom dobre financne, takze ako kazdy rok budeme zasa sediet na zadku doma! niekedy si naozaj hovorim, ze preco ja nemozem byt krasna, oblubena, to by ma naozaj potesilo, ale mozno fakt staci len par krasnych slov, a bozkov od toho praveho, co je ale v mojom pripade nerealne som proste nepritazlive dievca ! :-(
Prečo? prečo práve ja?
moja preber sa máš málo sebavedomia, určite existuje niečo v čom si najlepšia a nemyslím, že máš len samé nedostatky....je to taká choroba adolescentov.hlavu hore
nemyslela som to tk že máš špatnú pleť .. proste som tým len chcela povedať že sama sa musíš mať rada a hovoriť si aká si krásna ! a potom ťa tak budú brať aj ostatní ...
Možno trošku od témy, ale predsa mi to nedá.. Pozri, ak mám pravdu povedať, bola som psychicky taká ako ty. Chcela som kamarátky, chalana, byť krásna, výnimočná, aby som bola oblúbená v kolektíve.. Asi keď som mala 14 to prišlo, všetko čo som chcela, aj keď s výzorom som nebola nikdy spokojná (akné, kruhy pod očami (za tie som si aj tak mohla sama :D!), absolútne nesúmerná postava, riedke vlasy bez výraznej farby, malé oči a bláblá..) prišlo to áno.. mala som chalana, a nie jedného (nie naraz!), nikdy som nikoho nepodviedla, no aj tak sa o mne šírili kecy že som k.urva či čo, polka školy (hlavne dievčat) ma neznášala a to len preto že som vraj točila zadkom, pri tom tak chodím už od narodenia, lebo mám jednu nohu o dosť dlhšiu ako druhú.. chlapci ma trápili rovnako, bolo mi smutno za ex frajerom plakala som, trápila sa, začala som príležitostne piť, fajčiť a tak sa mi vrátilo aj akné a podobne... teraz som si povedala, že chlapci v mojom veku nie su ani trošku vyspelí a zrelí na vzťah.. a starší sa na mňa jak si nechytajú ani trošku.. chlapca nepotrebujem, kamošku mám jednu - tú najlepšiu na celom svete, môjho psa, som zdravá (klopem), mám psa ktorého milujem a snažím sa byť spokojná s tým, čo mám... ja som tým len chcela povedať, že niekedy je najväčšou katastrofou, keď dostaneme to čo chceme..
Fuuuuuha no precitala som si vsetky odpovede, ako no naozaj zaujimave :D ale ono ako som uz pisala na mna prisla taka chvilka a bola som nevyspata, jasne ze nie som krasna, a nebudem si nahovarat ze som, je to hlupost, mam sa rada taku aka som. Nemam psychicky problem len som chcela vediet co na to ostatni ludia hovoria. A s tym ochlpenim no je to dost blbe, sa holit uz ma to prestava bavit, potrebovala by som vypadnut s tohto Slovenska a ist niekam na dovolenku a zabavit sa. a mozno ma prinutila aj trosku samota a nuda, ze som tento clanok napisala. V kazdom pripade Diky za odpovede, a az ked teraz reagujem nemohla som skor, lebo ma bolela hlava neznasam ked je nizky tlak, a este raz MAM SA RADA, len si uvedomujem svoje chyby, a viem ze som takato. Niekedy si strase prajem prejst tymto obdobim a mat krasne deti, rodinu , zamestnanie a nechodit do tej blbej skoly plnych pubertakov, to vobec nie je pre mna.. NO co uz kazdy si uz musi vytrpiet skolu do tej 19tky najmenej.. a Hviezda01 tak nepredpokladam ze zadok, by si si holila, jajka001 malujem sa, cesem sa, obliekam sa, aj ked mozno nie vzdy si mozem kupit co chcem, lebo bud je to extra male, alebo extra velke, ale tiez nie som bohata aby som si veci vyberala, aj ked kamaratky maju bohatych priatelov, takze bude to asi hlavne tym, truu jasne vies, nehovorim ze mam zlu plet, to asi nie, len mozno som tam akosik nezapadla medzi "tie krasky" z dediny, ja som z mesta a mam uplne ine nazory ako oni, Laylla jasne ved nehovorim ze som "hrbac" z filmu ale jednoducho tato doba je zla, vsetci vidia len krasky "vychudnute" z casopisov, a preto sa to stal aj hit byt stihla, co ja nikdy nebudem, a preto muzi pozeraju po takych zenach a povedzme si rovno je 100 muzov a stych maju radi 98 stihle a dvaja baculatejsie.. takze tie sance nie su stratene, ale dost male.. :-) No co už, mam teraz prazdniny este mesiac aj nejake tyzdne, a nuda dost zabija, nasi chodia do prace, sestra s muzom robia dom, a moj brat je nonstop na Pc, takze tak. a vonku prsi :-) aj ked dadz mam rada, no co ine mi uz zostava ako skype, telefon alebo televizia.. asi nic , a sudoku aj miliony krizoviek som uz vylustila a aj keby som velmi chcela ist sa kupat do wellness na to asi nasi mat nebudu... Takze bohuzial, je to tak, ale vzdy je to lepsie ako byvat v Afrike, alebo mat alkoholikov rodicov, nastastie nasi su normalni...
ak chces zmenit to, ako ta beru ostatni , musis najskor zacat brat seba ako jednu perfektnu a jedinecnu a krasnu osobu.ked budes spokojna sama so sebou a ked budes mat rada samu seba,budu ta mat radi aj ostatni. predstav si, ze vsetky tie veci, co si vymenovala ako svoje zapory, su tvoje plusy a prednosti.
zacni sa tesit z malickosti a hlavne sa usmievaj :) nebud zamracena, zamraceny a smutny clovek odpudzuje od seba ludi a ani o tom nevie, avsak prirodzeny usmev dava signal, ze to je vyrovnana a stastna osoba.
sebavedomie si mozes zvysit aj tym, ze si udes opakovat dookola som krasna, jedinecna,uzastna alebo cokolvek ta napadne (samoznrejme pozitivne) casom sa tak bues naozaj aj sama brat a aj postoj okolia sa zmeni. vychutnavaj si kazdu chvilu a neporovnavaj sa s inymi...oni tiez aju svoje problemy a nevies ci sa necitia rovnako ako ty...
takze usmev!!! :) :) pred zrkadlo a opakuj si dokola aka si krasna, spokojna a stastna..zafunguje to :) vela stastia :)
Ahoj,
no viem, že sa to hovorí často, ale čo majú ľudia z tej krásy, keď vo vnútri sú skazení a škaredí..?
Samozrejme nič.
Viem, že to ty určite vieš. a viem aj, že sa ti to ťažko prijíma, keďže si o sebe myslíš len to najhoršie.
Ale skús si nejako zdvihnut sebavedomie, len na chvíľu nemysli na to, že máš nadmerné ochlpenie a na také veci. Povedz si, že tie tvoje spolužiačky sú také sprosté, že si nevšimajú vnútro človeka.
alebo skús nejake domáce masky a peelingy, spravíš niečo pre seba a budeš mať z toho dobrý pocit. Večer si pocvič, potom pozri na západ slnka, na to aký je krásny a zdvihni si náladu.
Vieš, ja si myslím, že v prvom rade by sa mal človek snažiť nebyť stále smutný.
a k tým maskám a peelingom, nedávno som čítala že peeling z kávy je dobrý na celulitídu, tak vyskúšaj. ;)
Ozaj ja mám tiež 17 a asi tak dve dobré kamarátky. ;)
Vieš "všetci sú odo mňa krajší a zaujímavajší... " toto som si niekedy hovorila aj ja .. dokedy som nespoznala jedno dievča ...bolo odomňa tučnejšie , ja som mala krásnu pleť ona mala akné ... a predsa ja som sa neznášala a ona sa MILOVALA .. večne si opakovala aká je krásna a vynimočna a vieš čo ? všetci v jej okolí ju aj tak videli a to len preto lebo sa tak videla aj ona sama ...
a inak krása je relatívna .. uvidíš že raz spoznáš niekoho pre koho budeš ty tá naj , naj najkrajšia a najvynímočnejšia na svete ! možno s počkáš týžden , mesiac , rok ... možnon 5 rokov ale ten niekto príde ... enzabúdaj , že na dobre sa oplatí čakať ..
a kamošky ? tie si nájdeš ... skús ist vyvenčiť psa niekam kde chodia ludia a skús s nimi nadviazať kontakt ...
a už sa netráp takými hovadinami .. užívaj si to čo máš .. napríklad rodinu ?! ako hovírš existujú aj horšie veci . budeš mať 25 a potom sa budeš na seba smiať aká hlupučká s bola keď si mala 17 ..
tak hlávku hore kočka isto si krásna ! a určite je na tebe niečo čo nikto iný nemá .. nemusi to byť velká vec ale možno vieš dobre variť , krásne upratať , dobre organizovať veci .. proste sa nad tým zamylsi ..
myslim si ze ako vacsina dievcat v tvojom veku pekna si, len si to neuvedomujes lebo okolo teba je kopec dievcat ktore sa vedia spravit peknymi. mas hlavne nizke sebavedomie, to vidno z tvojho prispevku, vo vsetkom sa podcenujes. krasa nie je vsetko, je to len jeden bod navyse. ovela jednoduchsie prave zaujmes ak nebudes vyzyvavo pekna, ale sympaticka, prijemna a priatelska, rozumna, prilis peknych bab sa chalani aj tak boja alebo ich zneuzivaju, ak su prilis hlupe a nechaju sa.
stavim sa, ze sa ani moc nemalujes a ani moc zaujimavo neobliekas. vsetko mozes zmenit. mozno nie vyslovene svoju krasu, ale urcite sa da aj z teba nieco "vycarit" :) casom prides nato, co sa ti hodi, vcom a ako mozes vyzerat lepsie... a inac celkovo sa to zle hodnoti, ak toho cloveka nevidno, kazdy si moze spravit len nejaku predstavu na zaklade jeho prispevku. ale stavim sa, ze vela z vas to prehana s tym "vyzeram tak hrozne"...
a co sa tyka nadmerneho ochlpenia,tak to mam aj ja..ale teraz to uz nevidim ako problem,tak ako kedysi,jednoducho zobriem ziletku,a je to...alebo idem ku kozmeticke..:-)