Prečo? prečo práve ja?

Príspevok v téme: Prečo? prečo práve ja?
Smutnucka191

Viem , aké existujú choroby, ked to tu vsetko citam, je to naozaj hrozne, muzi sa trapia malymi penismi, \"neschopnymi\" spermiami, zeny-rakovinou, nadormi, krasou, kozmetikou, babetka-zltackou, roznymi syndromami... tak to oproti mojmu problemu asi naozaj sa maju horsie, a su silnejsi ako ja, a vedia prekonavat den co den hrozne spravy...Ja mam 17r a viem, asi ze nikdy nebudem mat muza, muza kt. ma bude milovat taku aka som, aj ked mam zdravotne problemy, a nie som vobec krasna, ale aj tak sa den co den snazim najst niekoho, ale starsi muzi taky okolo 20, by sa mi vysmiali a ti este starsi randia skor iba s modelkami ktorym platia za spolocnost a sex. Myslim, si, ze vsetky moje kamaratky /alebo aspon polovica/ mali uz priatela, sex, bozky a objatie a krasne slova ako lubim ta, chybas mi, chcem byt s tebou ale ja nie, a ked aj boli tie slova, tak urcite len zo srandy. Trpim nadmernym ochlpenim, nie som atraktivna, v skole nemam moc priatelov, nie som oblubena, preto ani si ma ludia neberu medzi sebou, dokonca uz pomaly nebudem musiet nosit ani okuliare ale myslim, ze aj tak sa to tym nezlepsi, tak ci tak,mam okruhlu tvar a bude to vyzerat este horsie..... ale stale ma drzi iba ta myslienka pri srdci ze ludia sa maju naozaj horsie ako ja, a zvladaju to, tak preco by som nemohla aj ja? asi na tom nie som dost psychicky vyspela aj ked sa snazim.. nasi nie su ani na tom dobre financne, takze ako kazdy rok budeme zasa sediet na zadku doma! niekedy si naozaj hovorim, ze preco ja nemozem byt krasna, oblubena, to by ma naozaj potesilo, ale mozno fakt staci len par krasnych slov, a bozkov od toho praveho, co je ale v mojom pripade nerealne som proste nepritazlive dievca ! :-(

hviezda01

moja,nevesaj hlavu,si mladucka,vsetko este len pride..:-)...ja som bola kedysi tiez neatraktivna..:-)..niezeby som teraz bola nieco extra,ale kazdy mi hovori,ze cim som starsia,tym som krajsia..:-)...to neberte ako samochvalu..:-DD.....bola som vychudnuta na kost,velky nos mi k chudej tvari tiez moc na krase nepridal,teraz som je to celkom ine,a ked sa aj nepacim sama sebe,tak si troska pomozem..:-)...pekne sa ucesem,zafarbim si vlasy,primalujem sa,a hned je to lepsie..:-)...neboj,aj teba nikde caka tvoja laska...pride cas a budes aj ty stastna...

lost

no ja som prestupil zo 4. triedy na gympel a tam som nesithol sa zoskupinkovat :D mal som mozno 1 kamosa, co si zo mna tiez robil dobry den :D

ale tak.. clovek to nejak prezije :/ co ine mu zostava.. popripade mozno mas sancu si najst kamaratky aj mimo skoly? z okolia kde byvas napr.. a mozno sa podari aj ten volejbal potom :)

"ze ini ludia su, len ja nie... vsetci su odo mna asi krajsi.. a zaujimavejsi..."
ale toto je tiez relativne :) mozno si len kritickejsia na seba ako to okolie.. a mozno je to tym "casom" - ze "dnes nie si ale nikdy nevies co bude zajtra" :)

Ono to je sice tazke, ale tak ak vydrzis, tak zistis co si pre teba zivot pripravil "v dospelosti" :) a hadam ze to "zle" si ten zivot (osud) uz vycerpal :)))

Smutnucka191

lost tak dik.. bodaj by to take uzasne bolo ako pises o par dni, tyzdnov a vsetko by bolo zasa OK.... vies je blbe byt v skole medzi takymi nevyspelymi ludmi, co si o tebe myslia hluposti. A nemat kamosku s ktorou by sme v skole si zahrali volejbal, ale cez prestavky kecali. ale ja tie baby moc nepoznam, kedze som prestupila na inu skolu, a oni sa uz poznaju od zakladky a maju svoje skupinky a nasa trieda je dost taka poskupinkovana a vzdy ked sa s niekym bavim tak ten ohovara druhych a tak. ja nepatrim medzi takych ludi, skoda ze nie som v inej triede s kamaratkami zo zakladky..

Smutnucka191

krasni a atraktivni som myslela tak, ze ini ludia su, len ja nie... vsetci su odo mna asi krajsi.. a zaujimavejsi...

lost

hmm, no vynimocna v tom ze nezapadas do davu.

uz len fakt ze sa snazis riesit "problem" hovori sam za seba..

cinania maju take prislovie, ... no zabudol som presne znenie ale hovorili o tom ze kazdy den je ako keby novy start, resp ze rano je mudrejsie ci nieco take :)

najhorsie je sa zacyklovat v prude zlych myslienok... preto je niekedy spanok vytany :)

a to ze ti nejde matika, to nevadi :) ono tie matice aj tak nebudes potrebovat.. resp budes, ale nie tie na papiery :)

ta vynicmocnost je mozno aj v tom ze sa prave hladas.. mas na to aj vek, i ked je t oclekom skoro - co je tiez vynimocne.. (fyzicky 17, mentalne mozno o par viac) a to je obrovske plus v tomto svete (vyhoda nad davom), ja nie som dobry recnik aby som to tak napisal :D ale mozno neskor pochopis, ked na to prides sama, ze predsa si len vynimocna, aj ked to DNES este nevidis :)

Smutnucka191

No a cim?? ved nemam ani pekne telo, matika mi v skole tiez moc nejde, a cim mam byt vynimocna? tak jasne s toho vsetkeho zleho by sa naslo aj nieco dobre, ale.... ved vies, 1vec zo 100 je naozaj malo... a ani v tom blbom lote sa mi nepodarilo vyhrat takze nemam stastie v laske a ani uz v hre, jediny priatel je moj pes, kt. aj tak momentalne je prec u babky, takze asi ako kazdy vecer, mozem ist spat a dat si sluchatka do usi. a pocujem fun radio.....

Smutnucka191

Stekaju mi slzy z oci, si naozaj charakter, vies ono je to v podstate pravda, ale cloveka to trosku aj mrzi preco nemoze byt taky ako ostatni... krasny, atraktivny a proste niecim vynimocny.. ja viem ze 17 je naozaj malo na taketo veci, ale ja sa asi citim na viac, lenze to proste nejde. A ano bola som uz pri mori minuly rok, a ako som uz napisala ini ludia sa maju naozaj horsie,a ja tu riesim taketo prkotiny.. len to proste na mna prislo, a som precitlivena akosik dneska a este k tomu mam aj "svoje dni" takze ziadna vyhra :-)) ale dakujem...