Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Urobila som chybu, nechal ma

Príspevok v téme: Urobila som chybu, nechal ma
hlupana

som uplne sama, nemam sa komu vyrozpravať, stale placem a chcem vrátiť cas spať. je mi na nič, chcem zomrieť :( nevydrzim to v sebe dusiť :( mala som milujuceho, pozorneho, chapaveho partnera ktory ma nechal pretoze som sa opila a vyspala sa s druhym. ano, odsudzujte ma, nadavajte mi, ja viem, som si vedoma, co som urobila, velmi to lutujem, hnusim sa sama sebe, nedokazem sa pozriet do zrkadla, :( som bez neho mesiac. :( neodpusti mi uz.. :( co mi ostava ...? trapit sa pre svoju hlupost ?

ba83

caroline122 svatá pravda ked sa to raz stane treba zatlkat a zatlkat.. podla mna to je čisté sebectvo mu to prezradiť.. lebo myslím len na seba a sebe chcem aby sa mi ulavilo .. a na druhého nemyslím

ba83

som zabudol na vek sa spítať ono ked sú ľudia mladí tak takéto veci sa stavajú.. ono časom dozreješ..
len si dávaj pozor na jednú vec a tou že ľudia sa nemenia .. toto pravidlo fakt platí ked raz niekto bol blbec tak blbcom aj ostane ked raz niekto bol šikovný tak šikovný bude celý život.. iba malé percento ľudí sa zmení..
tymto podla mna som chcel povedať len to že ked si priateľa raz podviedla tak budeš aj ostatných podvádzať celý život.. znie to dosť kruto

caroline122

Keby si si ho vazila a cenila za to ako ta miluje, nespravila by si mu to, ale v niecom ti urcite prekazal. Ked si bola opita a nasledne na to nadrzana mala si zavolat svojemu priatelovi, alebo odist domov a spravit si to vibratorom :D

caroline122

nemala si mu to povedat. "co oci nevidia, srdce neboli". Tak si ublizila jemu aj sebe. Ktovie, keby to bol on urobil, ci by sa ti priznal, porozmyslaj!!!

ba83

si fakt trubka.. chlapovi si ublížila ani nevieš ako.. možno z toho bude mať následky celý život že priateľka ktorú mal rád ho podviedla.. možno si bude vyčítať že za to mohol on že ťa nedokázal uspokojiť atd atd.. vy ženy ste strašne ľahkomyseľné a to je chyba aj charakteru.. inak takáto nevera nie je dôvod na uplné ukončenie podla mna.. ono časom sa možno k sebe vrátite..
inak ked si myslíš že už to neurobíš druhý krát tak si na omyle.. si proste taká.. a sa nečuduje časom ked budeš priťahovať chlapov len na to jedno..
sry za silnejšie slová.. ale podla mna nie si osobnosť ale obyčajna priemerná ovca ktorá nikdy nebude mať poklad v posteli

sway.

Dobry chlap :-) a ty apson zosilnies,to je podstatne..Uvidis pridu aj svetle chvile a zistis ,ze ex nie je stredobod vesmiru.