som uplne sama, nemam sa komu vyrozpravať, stale placem a chcem vrátiť cas spať. je mi na nič, chcem zomrieť :( nevydrzim to v sebe dusiť :( mala som milujuceho, pozorneho, chapaveho partnera ktory ma nechal pretoze som sa opila a vyspala sa s druhym. ano, odsudzujte ma, nadavajte mi, ja viem, som si vedoma, co som urobila, velmi to lutujem, hnusim sa sama sebe, nedokazem sa pozriet do zrkadla, :( som bez neho mesiac. :( neodpusti mi uz.. :( co mi ostava ...? trapit sa pre svoju hlupost ?
Urobila som chybu, nechal ma
hmm, "hlupana", este nieco ti musim povedat... nedaj sa rozladit tymi kurvami dokonalymi, ktore sem pisu aku velku chybu si urobila a ako velmi si ublizila chlapcovi... zrejme im to v hlave trosicku jebka a riesia si tu svoje problemy namiesto pomoci
Ostava ti mnoho, napriklad si slubit, ze uz to neurobis. To bude najkrajsie co mozes pre seba urobit.
Ak ti to partner nedokaze odpustit, zrejme ta nemiluje natolko ako sa ty trapis. A hlavne nesmut, mas pravo na omyl.
(ja som tiez nedavno zistil, ze alkohol prebudza kadejake pudy, o ktorych som ani nevedel... muhaha:D)
nemala si mu to povedat,casom by si na to zabudla.ale uz si mu to povedala,tak nejaky cas si potrpis a prejde to,uvidis.povedz si jojha stalo sa a co a hotovo,usmej sa a kasli na to.nejdes ineho a po tolkych skusenosti uz takej chyby sa nedopustis.clovek sa uzi na svojich chybach to je normalne a ludske.niesi jedina kolko urobilo taku chybu a trapy sa :-)
uz si si odpovedala...ostava ti trapit sa pre svoju hlupost !! neviem ako si mohla byt taka spita,ze si to urobila...a mne osobne sa hnusi sa vychrapat bohvie s kym a k tomu este aj s ozratym clovekom !!! ... uz len predstava,zeby ma ten dotycny mohol ovracat :DDDD
ano tvrdsie slova ale musim suhlasit s ba83 v jednom, ze na chlapcovi to zanecha stopy...
az clovek miluje nadovsetko nestalo by sa to...
aj moj priatel bol podvedeny z predoslych vztahoch, podotykam, a preto bol so mnou opatrny...
a taktiez suhlasim z nazorom ze alkohol nie je ospravedlnenie...