som uplne sama, nemam sa komu vyrozpravať, stale placem a chcem vrátiť cas spať. je mi na nič, chcem zomrieť :( nevydrzim to v sebe dusiť :( mala som milujuceho, pozorneho, chapaveho partnera ktory ma nechal pretoze som sa opila a vyspala sa s druhym. ano, odsudzujte ma, nadavajte mi, ja viem, som si vedoma, co som urobila, velmi to lutujem, hnusim sa sama sebe, nedokazem sa pozriet do zrkadla, :( som bez neho mesiac. :( neodpusti mi uz.. :( co mi ostava ...? trapit sa pre svoju hlupost ?
Urobila som chybu, nechal ma
co si si navarila,tak si to musela aj zjest,kazdy normalny chlap by ta opustil...
noaaa ma asi pravdu .. ja za seba priznávam trošku som to prehnal.. asi ma predsa ten alex pravdu že si riešim niaky svoj skrytý problém na chybe tejto mladej baby :( sry..
noaaa:moja rec!!!tiez nemam rada moralizovanie,tu sa robi slusny,a ktohovie aky su v sukromi!!!
presne, ved ona pisala, ze si je vedoma ze spravila chybu ! a vy ludia len urazate a urazate akoby ste sami boli moralna dokonalost. co tak trochu empatie ? forum je na to, aby sa ludia vyrozpravali, a namiesto toho aby jej niekto z vas napisal nieco rozumne, tak tu len pridete hodit kamenom
ach jaj..vidim,ze bezchybnich ludi je tu veeeelmi vela..pripominate mi mojho manzela,ten si tiez mysli,ze nikdy nic zle nemoze urobit,ale na kazdeho raz pride...clovek je tvor omylny,kazdy robi chyby,ci si to chce priznat,alebo nie.....a urcite necakala,ze jej tu budeme vypisovat,ze za nic nemoze,ze to nieje jej chyba,samozrejme,ze si za to moze sama,preto aj za to zaplatila...chdcela sa len vyrozpravat,asi nema komu,tak to dala sem na forum...od toho to tu je!!!
ALE ZA CHYBY TREBA PLATIT, či má človek 17 alebo 50!
Či ona čaká, že jej tu všetci budeme písať, že to nebola jej chyba, nech sa netrápi, že ona za nič nemôže?
No to tak nieje. Ked nerozmýsalala, bohužiaľ, teraz musí niesť dôsledky.
a kolko ma baba rokov ? co ked ma 16-17-18? ani vtedy nema clovek pravo na chyby ?! choreee... ine by bolo keby mala 25..ale takto sudit...... pff
hlupana:pozri na pokec,a hned budes mat mensie vycitky svedomia..su tam vselijaky ludia,az sa cloveku rozum zastavuje,tam neveru doslova vyhladavaju,svedomie im nic nehovori
Mala si na to myslieť predtým ako si robila hlúposti. A nevyhováraj sa na alkohol, sú ľudia, ktorí nič také nespravia aj keď sú opití alebo čo..na druhej strane sú ľudia, ktorí sa vyspia s kadekým a potom sa vyhovarajú, že to oni za to nemôžu, že to bol alkohol. Podla mna to vobec nieje o vplyve alkoholu, ale o tom kto aký v skutočnosti je!
A ked to niekto spraví raz, tak potom aj viac krát..
Teraz si môžeš už len hlavu o stenu trieskať, a nečudujem sa mu, ja by som spravila to čo on-vykašľala sa na teba.
LUDIA PPREBOHA SPAMATAJTE SA.!!! VED ONA DOBRE VEDELA čO ROBí , BOLA SI TOHO VEDOMá , PREDSA MUSELA BYT PRI VEDOMI , VIAC KRAT SOM BOLA OPITA , ALE PREBOHA VED VIEM čO ROBIM , AJ KED ZMYSLI SU OTUPENE ,NALADA SA STUPNUJE .MOžNO NADRžANA JE KED JE OPITA ALE VEDELA žE MA PRIATELA , MALA ZAVOLAT JEHO ... ALE NA ALKOHOL SA VYHOVARAT NEMOžE.. CHCELA TO UROBIT , TAK TO UROBILA.. TERAZ NECH ZNAšA NASLEDKY ..