ahojte,
Mam 19 a som cerstva absolventka gymnazia.Skoncila som s cistymi jednotkami a pocas studia sa mi taktiez velmi darilo.tuzila som ist na medicinu. Preto som si podala prihlasku na LF UPJS a ako poistku este PF UPJS. Zial som nespravila prijmacky na LF ... som z toho sklamana. Vzali ma na PF kvoli dobremu prospechu . skoncila som na tam na 11. mieste. Ale stale ma to trapi.Neviem sa z toho spamatat. rozhodla som sa, ze v septembri nastupim do 1. rocnika na PF. A madicina? asi ostane iba nesplneny sen...ptrebujem sa s niekym porozpravt o tom:(
PF a LF UPJS
Skús, ak ťa to bude baviť o rok znova, na vojnu nejdeš a času maš dosť.
ísť na medicínu do Košíc neodporúčam je to korupčná škola ... má plno káuz ... bola by si sklamaná aj tak by ťa časom zo školy vyhodili ... aha ... kosice.korzar.sme.sk
kosice.korzar.sme.sk
kosice.korzar.sme.sk
kosice.korzar.sme.sk
kosice.korzar.sme.sk
robo
Dal si odvolanie?
uplny suhlas s Kaylittou ! Ja som sa tiez dostal do KE.Poctivo som sa pripravoval na prijimacky a do školy som sa pripravoval leda bolo. Na VS nikoho nezaujima tvoje ciste vysvedcenie,znamky na maturitnom vysvedceni ale vysledok prijimacej skusky.Vela ludi sa dostava do pomykova ked si mysli resp. zije v tom ze :" mal/a som dobre znamky , vyznamenania atd...toto davno neplati ....deviata pod ciarou ?? daj si odvolanie a si tam ......minuleho roku bola 1.hranica v KE 709 bodov a znizila sa az tusim na 652 alebo 662 nesom si isty ....good luck!
pisala som ti v inej teme ze ak teraz pojdes na rok nieco studovat a ukoncis studium a potom zase nastupis na studium , tak budes za treti rocnik platit skolne vo vyske 500e
9-ta pod ciarov? Podaj si odvolanie vaaazne, ved kopa ľudí sa prihlasi na medinu do ke aj mt a potom si vyberie jednu školu, to sa naozaj moze tak posunúť poradie, že tá zoberu, len im pošli to odvolanie
Ak si bola 9. pod ciarou, urcite si prijata, v septembri sa to poposuva, neboj. Inak suhlasim s "muc".
a este nieco bola som 9viata pod ciarou
Dakujem Vam za Vase rady a odpovede. Uvidim ako to dopadne. Ja cchem pokracovat hned v studiu, nechcem byt doma cely rok a strerovat sa urobim to alebo nie? Skusim tu PF.