Neviem, co to so mnou je. Zijem si normalny zivot, viem sa tesit, smiat, zabavat. Ale v poslednej dobe akonahle vidim alebo pocujem nieco negativne, okamzite placem. Normalne ronim slzy, vzlykam a aj ked si uvedomujem, ze sa ma to netyka, ze som prilis precitlivena, nejde to zastavit.
Napr. vidim v spravach, ze rodine zhorela strecha od blesku. Normalny clovek ich mozno v duchu polutuje, ale ja desat minut placem. Citam, ze pani o dvoch barlach neosetrili, pretoze nemocnica nemala zmluvu s poistovnou a je to tu - placem... Zacina to byt pre mna vazny problem, toto. Dnes som sa napr. rozplakala v praci, pretoze mi kolegyna hovorila, ako jej nejaky vzdialeny pribuzny pred mnohymi rokmi opustil manzelku s dvomi detmi. Je to velmi neprijemne, ja neviem, cim to je? Mam ist na psychiatriu alebo co...
Mam 25 rokov, som vydata, zijeme si priemerne, mozno aj podpriemerne. Nie som nejaka bohata, aby som si ja neviem, to uvedomovala a kompenzovala situaciu placom nad socialnymi pripadmi... Akurat menim pracu a budem pracovat s mensinami. Ja budem asi sustavny placko, ked uvidim, v akych pomeroch ziju a podobne...
Placem. No nenormalne.
boze ,to som kedysi mala aj ja :(ale casom to preslo ,mozno mas len zle obdobie ,nejako by som to neriesila ..si len precitlivela :)
ta3, dakujem ti za krasne, citlive slova... pri ktorych zasa placem :) vies, ze asi mas aj pravdu. Trapi ma nespravodlivost vo svete, ja by som najradsej s kazdym vychadzala dobre, nechavam sa aj zneuzivat v praci, od kamaratov a podobne... Potom sa trapim, ze neviem povedat nie, no na druhej strane, kazda skusenost cenna. Som uz raz taka a zmena je potrebna, i ked je predo mnou asi dlha a klukata cesta.
Uplakana, podla mna mas utrapenu dusicku, urcite tam je nejaky skryty problem, ked dusicka trpi, potom staci maly podnet a tecu slzy, skus odhalit pricinu, vyries problem a aj slzicky zaschnu, viem, nie je to lahke, ale urob to pre seba a nakoniec nielen pre seba, ale pre celu Tvoju rodinku, ak je mama smutna alebo uplakana, neposobi to dobre na deticky ak nejake mas, ja som mala tiez dusu ubolenu a plakala som asi polroka nielenze kazdy den, ale niekolkokrat kazdy den, ale ja som poznala pricinu o to som to mala lahsie
Nestastna, napis nieco o sebe... mozno vek, rodinne pomery, co myslis, kde prameni tvoja depresia, ci pracujes, konicky a podobne. Chodi tu vela dobrych ludi, urcite ti pomozu, ak budu vediet viac.
čaute,ja sa liečim na fobiu už tri roky a prepuklo mi to do ťažkej depresie. Nemám záujem vôbec o nič a o nikoho. Pokúša sa mi pomôcť aj terapeutka,ale nepomáha.
pokial nie si tehotna a nie su ani ine problemy so stitnou zlazou ci hormonmi, skus sa poobzerat okolo seba... mnoho ludi citlivie, ja takisto a tiez ma to prekvapuje.
neviem ako to povedat...neviem nakolko kto z vas vnima svet duchovna ci ezoteriky (velmi zjednodusene povedane), ale teoria je ze sa ludstvo vyvija. moj skromny nazor, ze sa to prejavuje AJ zvysenou citlivostou. zrazu sa mnohym ludom deje to iste, vsade okolo zacina eko boom, mnohi su zrazu citlivy. podla mna v tom je suvis...
nic netvrdim ani nepresviedcam, len je to podla mna na zamyslenie, existuje mnoho knih, ktore maju na podobne otazky odpovede. howk :-)
RNG, doplnam podla tvojich pokynov :)
dakujem
Na stitnu zlazu doplnit jod.
ja mam to iste, vzdy som sa povazovala za cloveka nad vecou, skor chladna navonok, vedela som sa dokonale ovladat a nic so mnou nezatriaslo, ale posledny rok mi sibe a dojima ma aj reklama :)))
mam ale poruchu stitnej zlazy, ktoru mi zistili nedavno, takze to pripisujem tomu. Zrejme mam "prievan" v hormonoch. Mozno budes mat rovnaky problem. Ja budem mat tento rok 30 a nikdy som nemala problemy so stitnou zlazou, zistili mi to iba pred pol rokom a viac menej nahodne. Tak skus sa na toto zamerat. Stitna zlaza sa moze "pokazit" asi v kazdom veku.
Dakujem za rady. Viem, kpl, ze to nemyslis v zlom :) Nechcem sa tym prilis zaoberat, aby som ten problem este nezvacsila, ale fakt mi to uz privelmi zasahuje do zivota... Takze vysetrenie stitnej zlazy.