Placem. No nenormalne.

Príspevok v téme: Placem. No nenormalne.
uplakana

Neviem, co to so mnou je. Zijem si normalny zivot, viem sa tesit, smiat, zabavat. Ale v poslednej dobe akonahle vidim alebo pocujem nieco negativne, okamzite placem. Normalne ronim slzy, vzlykam a aj ked si uvedomujem, ze sa ma to netyka, ze som prilis precitlivena, nejde to zastavit.
Napr. vidim v spravach, ze rodine zhorela strecha od blesku. Normalny clovek ich mozno v duchu polutuje, ale ja desat minut placem. Citam, ze pani o dvoch barlach neosetrili, pretoze nemocnica nemala zmluvu s poistovnou a je to tu - placem... Zacina to byt pre mna vazny problem, toto. Dnes som sa napr. rozplakala v praci, pretoze mi kolegyna hovorila, ako jej nejaky vzdialeny pribuzny pred mnohymi rokmi opustil manzelku s dvomi detmi. Je to velmi neprijemne, ja neviem, cim to je? Mam ist na psychiatriu alebo co...
Mam 25 rokov, som vydata, zijeme si priemerne, mozno aj podpriemerne. Nie som nejaka bohata, aby som si ja neviem, to uvedomovala a kompenzovala situaciu placom nad socialnymi pripadmi... Akurat menim pracu a budem pracovat s mensinami. Ja budem asi sustavny placko, ked uvidim, v akych pomeroch ziju a podobne...

kpl

Mozno si len uzkostliva. Daj vysetrit tu stitnu zlazu a ak to bude ok, asi by som sla k psychiatrovi. Nemyslim to v zlom. Drzim palce.

zuzana1223

No to moze byt tiez z toho :))

Skus necitat noviny a nepozerat spravy, mozno len prechadzas nejakym citlivejsim obdobim :))

uplakana

Myslim, ze ani nie. Je to stale rovnake viac - menej. Stitnu zlazu si vysetrit dam (velka vdaka za radu), mozno na nu budem moct zvalit aj svoju obezitu :))

zuzana1223

Skus si vysetrit tu stitnu zlazu, ja som bola tiez taka vseliaka ked mi zistili problem.

Moze to byt aj cyklom, vsimla si si, ze je to lepsie/horsie v rovnake dni pred alebo pocas?

uplakana

HAK neberiem, tehotna nie som. Drzi ma to uz par tyzdnov. Myslela som, ze to ma nejaky suvis s menstr. cyklom. A ta stitna zlaza mi nenapadla. Vdaka
A poradite mi, ako to premoct a nestrapnovat sa?:)

zuzana1223

to bolo prve co mna napadlo, tehotenstvo :)
To znie na nejaku hormonalnu nerovnovahu.

Uplakana mala si vysetrenu stitnu zlazu? Alebo beries HAK?