Vidím , cítim , počujem .. teda vnímam ale aj napriek tomu mám pocit že nežijem .. Tento život je pre mňa len záťažov ! Musím žiť pre iných ... pre moju rodinu , preto aby som niečo bola a aj tak mám pocit že som veľké nič .. Kedysi som sa ráno budila s úsmevom na tvári a teraz sa budím so slovami : \\\"a k*rva ďalší deň predo mnou\\\" ... Prostenechápem načo je to celé odbré kam smeruje celý ten život a o čom celý život je ...
Život...
Ja mam za sebou dost padov,aj dost highligtov ;-) Nato aby som vedela,ze sa oplati zit a nie nostalgicky prezivat.
sway
v tomto case a priestore ta mozno obklopuje stastie a uspech :) ... na tvojom mieste by som ale moc nevyskakoval :) bo je velmi pravdepodobne ze sa zmeni cas a priestor a zmeni sa aj to co ta obklopuje a tebe zmizne usmev na tvari :)
Genesis nemal by si obtazovat inych ludi zato,ze si loser.Zakladatelka je mlada baba,ktoru caka vela pekneho ;-)
heh :) ja si vzdy rano pomyslim to iste :)
rozhodne v tom nie si sama :) .. zivot nedava zmysel plno ludom preto sa vela z nich uchyluje k nabozenstvam a k blbostiam ako su secret pripadne k pozitivnym sugesciam atd atd.
alebo... si pusti nejaku dobru hudbu a sprav nieco co ta spravi stastnou, daj si zmrzku,sprav nejaku zmenu,odosobni sa:)))
precitaj si secret ;D
tak ži pre seba!
ale ja už nemám chuť pre nich žiť...
veď zmyslom života je, aby sme žili pre iných, pre svojho partnera,deti,rodinu, je to poslanie, nie pre seba.Maj pred sebou svetlý bod, nájdi zmysel a hodnotu života, ak si to skorej mala, niečo sa pokazilo a le nájdeš znova tú správnu cestu.