Vidím , cítim , počujem .. teda vnímam ale aj napriek tomu mám pocit že nežijem .. Tento život je pre mňa len záťažov ! Musím žiť pre iných ... pre moju rodinu , preto aby som niečo bola a aj tak mám pocit že som veľké nič .. Kedysi som sa ráno budila s úsmevom na tvári a teraz sa budím so slovami : \\\"a k*rva ďalší deň predo mnou\\\" ... Prostenechápem načo je to celé odbré kam smeruje celý ten život a o čom celý život je ...
Život...
hej hej,lebo nic nechces zmenit,iba hovorit mladym babam ,ze to za nic nestoji:-) Good job!
:) tvoje logicke pochody si naozaj velmi zaujmave
ale budem co povies ci uz looser alebo zavistliva bestia :) pretoze osobne mne to je jedno ;) pre mna sa tym v zivote nic nemeni
Genesis haha tak uz vieme preco ta zivot nebavi..si zavistliva bestia:-) a ja ze sa toto pouziva iba pre zeny..
Ja rozhodne ludi ako ty nemilujem :) bohuzial zrovna na taky typ neustale narazam ... jedno maju ale vzdy tito ludia spolocne :) .. maju dobru postavu a su fyzicky pritazlivi :) povacsine su dokonca velmi inteligentni :).. ono s takymi vlastnostami sa uspech buduje daleko lahsie :)
skus si ale budovat uspech keby si bola skareda, tazko sa ucila a este by si mala napr jednu nohu kratsiu :) ... ak si vybudujes uspech s niecim takym tak ta budem obdivovat :) .. inak si pre mna absolutne nezaujimavy clovek
genesis a napriklad mozno preto ti pripadam ako zly clovek,lebo sa priklanam k uceniu kalokagathie..to znamena krasny clovek fyzicky ,krasny clovek na dusi ;-) To nie je nic dekadentne..Akurat si uvedomujem,ze vela loserov by boli este horsi ludia,keby mali viac prilezitostii:-)
Ano som velmi egocentricka a mam sa velmi rada.Je natom nieco zle? Vsetci ludia pisu,ze ano..ale pritom takychto ludi miluju.Ja neviem,preco sa ty nemas rad,zeby zla genetika?A teraz zbytocne provokujem..ok..sry
cital som tvoje prispevky uz a pamatam si ta :) ... nie si zrovna ten najlepsi charakter cloveka :) .. posobis egosticky a namyslene ... len taky clovek totiz oznaci niekoho ze je looser :)
Ja som nafukana?od kial si nato prosim ta prisiel?skor presny opak ;-)
JJ :) silnych reci som uz pocul od vela silnych ludi :) ... silne pozitivnych co ich sprevadzal uspech :)a potom ich zivot padol zo dna na den na same dno
nikdy nevies co ti zivot prinesie a kolko toho budes schopna uniest ... kazdy clovek ma svoj limit aj nafukani ludia ako ty :)
A nevyskajujem si :-) To vobec,mna teraz caka dost vela prace..ale je to o tom ako ludia zivot prezivaju a nie o tom ako sa momentalne citia.To,ze ty mas pokrocily vek neznamena ,ze mas mrzacit mladu dusu ,ktora ma rannu krizu veku.