Vidím , cítim , počujem .. teda vnímam ale aj napriek tomu mám pocit že nežijem .. Tento život je pre mňa len záťažov ! Musím žiť pre iných ... pre moju rodinu , preto aby som niečo bola a aj tak mám pocit že som veľké nič .. Kedysi som sa ráno budila s úsmevom na tvári a teraz sa budím so slovami : \\\"a k*rva ďalší deň predo mnou\\\" ... Prostenechápem načo je to celé odbré kam smeruje celý ten život a o čom celý život je ...
Život...
Genesis,
Kazdy ma iny vkus, krasa je v oku pozorovatela. Tym nechcem povedat, ze ludia si nehladaju partnera aj na zaklade fyzickej pritazlivosti, samozrejme ze to hraje dolezitu ulohu, ale len preto ze si zatial nemal stastie s laskou neznamena, ze sa to nikdy nezmeni, ale s pesimistickym pristupom a zatrpknutostou to bude ovela ovela tazsie (a bolo by tomu tak aj keby chlap bol super krasny).
Schopnost ucit sa: Bol si niekedy u psychologa? Je vela deti, ktore maju problemy s ucenim kvoli deficitu pozornosti a podobne. Mal si problem s pamatou alebo sustredenim?
Neviem ako sa vyjadrit k tomu zdraviu lebo nespecifikujes co ti je?
Neber to, ze na teba utocim, len ma zaujimalo preco mas taky negativny postoj k zivotu.
A este ma napadlo, ludi by si mal obdivovat na zaklade ich cinov, nie krasy, zdravia, a podobne.
sway:
vies ja nemozem kazit zivot inym pretoze podla tvojho tvrdenia je kazdy za svoj osud zodpovedny sam :)
Genesis ale noo po poslednom prispevku vidim,ze mas nadej :-) Dajme si kavu,nalejem ti trochu optimizmu :-)Sice odchadzam do dalekych krajin o mesiac,ale na ludi ,co stoja zato si vzdy najdem cas.
Genesis vidis..si loser :-) a nedokazes s tym bojovat..Tak sa prinajmensom s tym zmier a nekaz zivot inym!
sway
a nie ze obdivujem slabych ale ide mi o slabych
su znevyhnodneni v tomto zivote a maju to daleko tazsie ako silnejsie jedince
co z toho nemam ja ?
krasu: vzdy sa mi partnerka hladala strasne tazko (aj v dobe ked som bol optimista) jednoducho nebol o mna zaujem a ked aj bol vzdy si po case nasli niekoho krajsieho
schopnost ucit sa: vzdy som musel daleko viac v skole driet ako ostatny aby som sa nieco naucil
a momentalne uz mi chyba aj zdravie
niekomu sa to moze javit ako uplna blbost ... lenze cloveka taketo nedostatky vedia riadne poznacit .. hlavne ked byval citlivy
Genesis mas krestansku moralku,obdivujes slabych..cele zle:-)
Genesis,
A co z toho nemas ty?
zuzana:
ono som sa zle vyjadril
jednoducho obdivujem len tych co sa narodili ako slabe jedince a nieco dokazali ... nie tych co nieco dokazali a pritom boli pekni, inteligentni, zdravi, s velkou adaptacnou schopnostou a odolnostou voci stresu a dobrou schopnosotu ucit sa ... proste to ze uspeli je v ich pripade zasluha daleko viac prirody ako ich samych
A konkretne rady?Ja som velmi sprosta..beham a beham o zivot,pracujem a pracujem o zivot,zabavam sa a skoro vzdy ide o zivot :-)) To nie su velmi vybalancovane rady.Ale celkovo.
1.treba sa mat rad
2.treba si drzat urcity odstup
3.treba si zabezpecit aby ta co najviac ludi z okolia malo rado
4.tvrda praca
5.diplomacia alebo schopnost sa predat
6. mat rad zivot a ist stale dopredu,nepozerat na minulost
7.nerobit to na ukor slabsich..
tolko k mojim konktrtnym radam:-)