tak raz za pol roka sem zavitam a zistim, ze len co zacnem citat temy, uz sa prilepim a tak to bezi par dni, pokym sa nespamatam. za ten cas skoro nic neurobim, praca mi unika a s nou aj vzacny cas. ked sa konecne otrasiem a zacnem frcat ako obvykle, uvedomim si, kolko casu clovek na tom internete zabije.
su aj taki, ktori sa nedokazu otriast a premarnia cele roky citanim osudov inych a komunikovanim s neznamymi ludmi. za ten cas ich vlastny zivot ide akoby mimo nich. oni nic nedokazu, nic nedosiahnu. cas, ktory by mohli vyuzit ovela produktivnejsie, premarnia.
je naozaj pravda, ze ti uspesni si to zariadia inak, ti nezabijaju cas na internete, iba ak rychlym hladanim nejakej dolezitej informacie. ked ju ziskaju, venuju sa zase svojim zalezitostiam. na takychto forach su skoro stale ti isti prispievatelia. keby mal kazdy z nich popisat, co vo svojom zivote dosiahol, asi by toho vela nebolo.
neviem, cim to je, ale asi mame malu schopnost urobit svoj vlastny zivot vzrusujucim a zaujimavym. preto si nudu vyplname tliachanim a zbieranim pre nas casto nepodstatnych hovadin.
Prečo tu zabíjate čas?
tak teoreticky som sa nemusel registrovat a poiuzivat 10 nickov a nikto by si to ani nevsimol :)
a preco som tu kazdy den, to je dobra otazka, sam neviem, niekedy ked vstanem, rozmyslam co urobit, tak zoberiem najskor psa von, pridem domov a dam zohrievat jedlo a medzitym si pozriem co nove v teme "preco este nespite?" a vo zvysku, ze ake reakcie kam dali ludia :) je to vcelku zaujimave pozorovat, I KED, pravdou je asi to ze to nema buducnost, proste jedneho dna bud zdravie padne, alebo padnem ja, alebo ma okolnosti donutia sa odtrhnu z netu (to bude asi bolestive ze? :D)
nepoznam vela for, skor menej, asi 2-3, ale hlavne je prave teraz zdravie, cize asi preto mam tak vela casu sa tomu venovat :)))
a mozno som psycho :D
Lost, ty si tu skutočne každý deň a v každej téme... že sa ti chce tu stále vypisovať...musíš sa ukrutne nudiť !
A preco zabijas cas zistovanim preco ludia zabijaju cas? :)
Ak by bol niekto vskutku uspesny tak bud ma sekretarku ktora mu tu info vyhlada a on vysedava na plazi, alebo ju vyhlada on, leblo sedi na plazi.. ;)
Ale na margo nudy, no neda sa "ficat cely den" :D ved to by ma fyzicky roztrhlo, tak musim aj spomalit a byt "virtualne spolocensky" :D:D:D