tak raz za pol roka sem zavitam a zistim, ze len co zacnem citat temy, uz sa prilepim a tak to bezi par dni, pokym sa nespamatam. za ten cas skoro nic neurobim, praca mi unika a s nou aj vzacny cas. ked sa konecne otrasiem a zacnem frcat ako obvykle, uvedomim si, kolko casu clovek na tom internete zabije.
su aj taki, ktori sa nedokazu otriast a premarnia cele roky citanim osudov inych a komunikovanim s neznamymi ludmi. za ten cas ich vlastny zivot ide akoby mimo nich. oni nic nedokazu, nic nedosiahnu. cas, ktory by mohli vyuzit ovela produktivnejsie, premarnia.
je naozaj pravda, ze ti uspesni si to zariadia inak, ti nezabijaju cas na internete, iba ak rychlym hladanim nejakej dolezitej informacie. ked ju ziskaju, venuju sa zase svojim zalezitostiam. na takychto forach su skoro stale ti isti prispievatelia. keby mal kazdy z nich popisat, co vo svojom zivote dosiahol, asi by toho vela nebolo.
neviem, cim to je, ale asi mame malu schopnost urobit svoj vlastny zivot vzrusujucim a zaujimavym. preto si nudu vyplname tliachanim a zbieranim pre nas casto nepodstatnych hovadin.
Prečo tu zabíjate čas?
:D
teda uz len 15 dniii..to je este blizsieeeeeeeeee :D
ani by som nepovedala :D
byvam v dedine kde sa snazim len prespavat a nic viac vzhladom na to ze su tam sami zakerny ludia.ako nahle sa objavim na ulici uz cela dedina o mne rozprava :D
kedze s priatelom pracujem tak sme spolu v praci a po robote ked sme spolu (nie kazdy den) tak bud si ideme niekam sadnut,sami alebo s kamosmi,bowling,biliard,posilovna najnovsie :P,alebo len tak lezime u nas doma a rozpravame sa alebo chrnime :D
keby je viac moznosti urcite by som chodila na hribike :D alebo na turistiku keby byvam blizko tatier.
boze nech uz som na tej dovolenke uz len 16 dni :D
blondula, bibisa ..
veru tak :D
vy co robite?? sak tiez mate urcite nejake fajne zaujmy :D
smajliqa plnohodnotny to zivot co? :D
smajliQa....ty si viac nez aktivna :DDD
lost... samozrejme.. :)
ja travim v praci dost casu, ale ak som uz doma, alebo mimo prace tak pc nezapinam. som stastna ze mam od neho pokoj.
mam dvoch hafanou, ktorych milujem, chodim s nimi von, chodim sa kupat, cvicit, bike, prechadzky...chodim na hribiky, vcera som bola zbierat slivky na dzem... na VELA DZEMU :D:D:D
predtym som tak bola na jablckach :D
kosim travnik, grilujeme, a tak :D
ahoj..
takze ja tu travim cas preto, lebo mam pracu, kde si to mozem dovolit byt tu aj niekolko hodin. okrem toho v praci citam, a robim ine veci, ale tato stranka je fajn, ludia na tomto fore mi velmi pomohli.
ak som prec z prace nikdy nezapinam ani internet, ani pocitac ani televizor.
Pravda je niekde medzi. Ja som tu tiež napríklad na 99% iba keď som v práci. Občas sa niečo dozviem, občas sa pokúsim poradiť.
Ešte si môžem dať otázku čo je to úspech? Klasik by mohol odpovedať: Úspech je falošné zlato idiotov :-)