Prečo tu zabíjate čas?

Príspevok v téme: Prečo tu zabíjate čas?
Viki-kiki

tak raz za pol roka sem zavitam a zistim, ze len co zacnem citat temy, uz sa prilepim a tak to bezi par dni, pokym sa nespamatam. za ten cas skoro nic neurobim, praca mi unika a s nou aj vzacny cas. ked sa konecne otrasiem a zacnem frcat ako obvykle, uvedomim si, kolko casu clovek na tom internete zabije.
su aj taki, ktori sa nedokazu otriast a premarnia cele roky citanim osudov inych a komunikovanim s neznamymi ludmi. za ten cas ich vlastny zivot ide akoby mimo nich. oni nic nedokazu, nic nedosiahnu. cas, ktory by mohli vyuzit ovela produktivnejsie, premarnia.
je naozaj pravda, ze ti uspesni si to zariadia inak, ti nezabijaju cas na internete, iba ak rychlym hladanim nejakej dolezitej informacie. ked ju ziskaju, venuju sa zase svojim zalezitostiam. na takychto forach su skoro stale ti isti prispievatelia. keby mal kazdy z nich popisat, co vo svojom zivote dosiahol, asi by toho vela nebolo.
neviem, cim to je, ale asi mame malu schopnost urobit svoj vlastny zivot vzrusujucim a zaujimavym. preto si nudu vyplname tliachanim a zbieranim pre nas casto nepodstatnych hovadin.

perplex

mne to vobec nepripada ako provokacia ta tema. normalne napisala co si mysli a v mnohom ma pravdu aspon cosa tyka tych uspesnych ludi tak taky sem urcite nepachnu lebo nemaju na to cas. tu sme vacsinou len zamestnanci co sem mrknu cez pracovnu dobu a my velky vietor vo svete urcite nenarobime. aj by som to chcel niekedy zmenit ale som lenivy..:-))

User_37597

mam toto forum zapnute iba cez pracovnu dobu a kedze je fakt malo prace teraz cez leto tak travim ten cas tu.neboj sa cez zimu ma tu az tak nebude vidiet.
mam pocit ako by ti niekto na tomto fore nejak ublizil ze sem zakladas takuto temu.mne to je jedno ale nemyslim si ze jednou temou odradis niekolko par 100 navstevnikou aby sem nechodili.

lulu22

presne, ja som tu tiež len počas prac.doby, ale nie na úkor práce. beriem to ako také rozptýlenie:) prečítať, občas zareagovať a dozvedieť sa niečo nové. osobne mám počítača a netu v práci po krk, takže doma zapínam len výnimočne. a preto ma vie vytočiť reakcia môjho kamoša, ktorý mi včera(čo som bola na fb prihlásená asi len 15min)napísal, že "zase si tu?" a pritom som tam nebola min. 4 dni :D

xy:)

viki, na jednej strane mas pravdu, na druhej, kopec ludi tu chodi ako ja - pocas prac. doby. myslim, ze kazdy taky, kto je schopny do toho spadnut, ze mu stoji praca a odsuva svoj osobny zivot, by tu nemal co hladat. ale zdielam nazor, ze istych ludi je tu privela, ale zase je to ich vec, sice to nepochopim, ale ked im to vyhovuje...

kafe

Viki, pretože pre mňa to nie je zabíjanie času ale relax. Baví ma, čítať reakcie, rady, názory ľudí, sledovať hádky (he-he, taká písmenková reality šou :) a vyslovovať názor na situácie, ktoré ma vôbec netrápia (vďaka Bohu).
Bohapusté zabíjanie času je potom aj dovolenka?
Ber to tak, že človek je tvor spoločenský, nie každý chce furt len čítať, prechádzať sa pod hviezdami či chodiť do divadla.. Matky chcú byť medzi dospelými ľuďmi, osamelí sa tešia akej takej spoločnosti a chlapi chcú po práci namiesto piva trochu toho tliachania.
A tiež, pár ľudí ani nežije na Slovensku a toto je skvelá možnosť akého-takého kontaktu s domovinou.
Dievča zlaté, zovšeobecnila si svoje vlastné pocity - TY si tu zabíjala čas, zatiaľ čo ti robota stála - na všetkých ľudí. Ani ťa nenapadlo, že niekto to môže robiť opačne? Spraví si robotu a potom ide na internet?

H2O

Viki-kiki, v prvom rade keď sem najbližšie o pol roka prideš, tak si všimni, že mnoho ľudi sem chodi hľadať riešenie svojich zdravotnych problemov a mnoho ďalšich sem chodi deliť so svojimi poznatkami, ktore by tej prvej skupine mohli pomocť, čo sa da myslim si celkom jednoducho vydedukovať z nazvu stranky, ini sem chodia zabiť čas pri praci a pod., tak ako v každom inom fore..

Weva

cudujem sa Viki-kiki ze to riesis :)

Mozno sa najdu i taki sikovni co vedia vsetko co Ty zvladnut a este si tu i tam trosku popisu na tomto fore - nepodcenuj nas :)

Viki-kiki

alebo mozno naozaj nic uzitocne nerobis. ja sa vzdy ked sem raz za cas pridem znova a znova presvedcim, ze je to bohapuste zabijanie casu. a toho casu nikto z nas nema tak vela, aby nim musel plytvat. ked po nas raz ostanu len zaplnene fora nasimi prispevkami, tak nam na druhom svete z toho veselo nebude...