tak toto by ma zaujímala nie že by som bola tučná ale miery 90 60 90 nemám ..vadí to chlapcom ??? čo myslite ?
Aká je ideálna váha a miery na 172 cm ?
Nella a hrudnik nezvacsis inak ako plastikou, ale ty si este skoro dieta, este ti moze sam narast. Zalezi na tom aky velky ma hrudnik tvoja mama a zeny v rodine, ake geny si zdedila. Ale hlavne sa tym netrap a nemeraj a nevaz sa furt, maj sa rada aka si. Skutocne nie kazdy chlap chce vychudnutu kostru s objemnym hrudnikom a ti co ano su dost povrchni a tebe mozu byt ukradnuti, o takych neni dovod stat. Vekom zistis, ze skutocne su v zivote dolezitejsie veci ako nadupany obsah podprsenky a postava na ktorej neni ani gram tuku. Vacsina chlapov chce normalnu zenu, prirodzene stihlu ale mnohi kludne aj buclatejsiu.
Nella mam rovnaku vysku ako ty a vo svojich chudsich casoch som vazila 58-60 kg. Menej by som mat ani nechcela, brucho som mala ploche tak co viac chciet. Zas neni pekna zena ked je len kost a koza. Teraz mam 65 kg, tiez da to da, na moj vek je to celkom v poho. Ale tych cca. 60 kg je k nasej vyske myslim idealne. Ty uz nechudni, budes vyzerat jak anorekticka a to sa teda malokomu paci.
Mne podla vypoctu vychadza idealna vaha zeny s vyskou 172cm
> 70kíl ! +- nejake to kilo, dve...
Ale osobne nemam rad vysoke suche baby, take tie rovne laty, ze ziadny tvar len kosti a suchota. Zena ma mat tvar, plne prsia, pekne tvarovany zadok, sexi stihle stehna. Ale nie kosti obtiahnute kozou! A 172 kilova zena s vaho 55kil..to je postava 13 rocneho chalana, nie zeny.
Vy ste aké tyčky niektoré. 172 cme a chcete mať 50 kíl??? Akože ak mám byť úprimná, tak ja mám NAOZAJ 172 cm a len málokedy vidím vonku babu, ktorá by bola aspoň tak vysoká ako ja, väčšinou su nižšie a o dosť, teda okrem mojich dvoch kamarátok volejbalistiek, tie sú odo mňa vyššie:-), tak zvážte či ste sa dobre pomerali, keď pri 172 cm chcete chudnúť z 55 kíl.
Vždy sa čudujem ako sa na fórach zrazu objavuju same vysoke baby, ako môžbyť, ale ja niekedy celý deň nestretnem babu, ktorá by bola aspoň tak vysoká ako ja a to mám "iba" 172 cm.
A cez leto mávam tých 59-60 kíl, v zime som nabrala na 62 kíl a nehnevajte sa, nechcem sa chváliť, ale veľa ľudí mi povedalo, že mám akurát peknú a štíhlu postavu a to hovorili úprimne a muž je na štíhle baby a podla neho som "laň", takže tak. Ale možno závisi aj od toho ako su tie kilá na tele rozložené.
Ale z takýchto fór maju potom akurat baby komplexy, že su nizke a tučne, čo vôbec nemusí byť pravda, keď to vyzera že každa druha má 172 cm a 55 kil.
Ja mám 173 cm, miery: 110 - 90 - 112. A žijem, som v pohode a môj muž tiež.
ja mam 172 vazim 57 a kazdy mi povedal ze postavu mam super
No...ja mám 174-175 cm váha je od 54-56, stále sa to mení. Chcela bysom schudnúť na 50-52 kg, no neviem ešte ako, takže vaše rady a radosťou príjmem.
Miery:
Hrudník: 75
(Chcela bybsom ho zväčšiť, ale neviem ako aspoň na 85)
Pás: 62-64
Boky: 86-90
Pardon za tie miery, ale vraj sa má merať ráno, keď sa nič neje, tak ten pás, že 62 namerám väčšinou ráno a takisto aj tie boky a to väčšie číslo namerám buď počas dňa alebo keď priberem.
Mám 14, o chvíľu 15 rokov.
Takže, čo hovoríte na moje miery? Ako to môžem schudnúť??
jasné že je to v pohode.. v pohode je to vtedy keď sa vy cítite dobre a to nezáleží koľko máte kilov
Ja meriam 169 a vazim 57,8. Je to v pohode?