Aká je ideálna váha a miery na 172 cm ?

Dadula56

Vela zalezi od typu postavy, ja mam tiez 172, ked som mala 65, tak mi zopar ludi povedalo, ze som tucna, ked som mala 55, tak bol kazdy zdeseny, ze som vychudnuta. Momentalne mam 60, citim sa tak dobre, jem, co chcem a kolko chcem, cize to zrejme bude moja "prirodzena" vaha. Inak miery mam asi 92-70-93 cca, aby si mala na porovnanie, mozno by to bolo lepsie, ale som dost leniva do sportu, kde by sa mi budovali svaly rovnomerne, ja skor az do uplneho vycerpania som schopna sa prechadzat. Neries to kvoli chlapom, chlap pozera na sumernost postavy a ked uz chodis s niekym, kto to s tebou mysli vazne, tak mu to je sumafuk, pokial nie si ako nakladniak, miluje ta pre ine veci. Najdolezitejsie je, aby si ty bola so sebou spokojna.

barbie:D

podla mna maš idelnu vahu ja mam 172 cm a 53 kg teraz držim dietu chcem mat aspon 50 kg ale inak ja som mala 65 kg a vraveli mi že som dobre živena potom som schudla na 50 kg a vraveli mi že som vychudnuta ani z voza ani na voz tak si ich nevšimaj ok

Ewka12

presne tak zalezi od typu postavy,ja mam hrubsie nohy aj lytka aj chrbat,ale pritom som stihla,mam tazke kosti,nic som nemala zlomene...ked som raz po rozchode schudla,mala som 55kg a vyzerala som ako anorekticka,prsia nikde,v tvari prepadnuta,otrasne,kazdy mi nadaval co som zo sebou porobila.ale treba sa aj citit dobre.

danielaaa

no tak ja mam 172 cm, vahu som mala od 16 okolo 63 kil, podla mna je to na takuto vysku dost, nebola som tucna ale taka fajna :D teraz mam 55 kil miery 88 63 89 a citim sa omnoho lepsie, nie kvoli vahe, ale kvoli tomu ze sportujem a zdravo sa stravujem ale kazdy ma inu stavbu tela :D musis vediet ako sa citis ty sama

danielaaa

a v poslednej dobe sa stretavam s takymi nazormi, ze muzom vobec nevadi, ked je zena taka fajna ricata :) to mne uz hucia do hlavy ze mam maly zadok :D

danielaaa

no tak ja mam 172 cm, vahu som mala od 16 okolo 63 kil, podla mna je to na takuto vysku dost, nebola som tucna ale taka fajna :D teraz mam 55 kil miery 88 63 89 a citim sa omnoho lepsie, nie kvoli vahe, ale kvoli tomu ze sportujem a zdravo sa stravujem ale kazdy ma inu stavbu tela :D musis vediet ako sa citis ty sama

Ewka12

ja mam 174cm a vahu som mala uz od 15tich cca 60-63kg,a nikdy som teda nemala pas 60 ale okolo 70a boky nad 90,prsia zase okolo 89.a robila som chvilu aj modelku takze nestresuj,mas idealnu vahu len si ju udrzuj,a nepozeraj na tie co maju 50kil,lebo pri tvojej vyske tolko mat nikdy nebudes

Najčítanejšie články