prosim Vas,kolko od garaze je povolene parkovat?..u nas v baraku je to vecny problem...majitelia garaze si nepraju,aby im cudzie auta parkovali pred ich garazami,aj ked pozemok pred garazou nieje ich majetok,ale obecny...
Parkovanie pred garazami
jasne ze na to nemaju narok, nech si pindaju kolko chcu, tak isto ako oni tam moze parkovat hoci kto. tie miesta nie su prenajate ani rezervovane pre nikoho a jediny dovod na odtiahnutie by bolo, keby ste stali na mieste pre telesne postihnutych alebo nieco pododne.
:-)..sa ospravedlnujem,som to nenapisala presne...-)...no oni to aj chceli,ze si to kupia,alebo prenajmu to miesto,lenze im to nechcu dovolit...neviem z akeho dovodu,ale nechcu...a potom vznikaju taketo problemy,ze si tam clovek zaparkuje auto,a majitel garaze sa mu vyhraza odtiahnutim auta..aj ked,ako som pocula,tak na to nemaju narok..
jaj takto je to, ,,, ze nestojite im hned pod barakom, ale parkovisko je oproti???
uz to konecne chapem, doteraz si to asi nevysvetlila dostatocne... no a kde je problem zaplatit si na rok a urobit si ze reserveee ?? :D
:-D..akoto,ze nejdee o vzdialenost...hlavne o to ide...su garaze pod barakom,a hned oproti je parkovisko...a tam podla majietelov garaze nesmie stat nikto iny,len oni..:-)
no ale tu nejde o vzdialenosť, skús sa vytrepať z garáže a potom zistíš kde môžeš parkovať. Milujem to, trošku ohľaduplnosti od iných by nezaškodila.
presne ten dovod udavaju,ale ta vzdialenost od parkovacieho miesta ku garazi by ma zaujimala,pretoze tam je normalne vyznacene parkovne miesto
slobodna :D
no neprajú si to asi preto, pretože potom nemôžu z tej garáže vyjsť.