prosim Vas,kolko od garaze je povolene parkovat?..u nas v baraku je to vecny problem...majitelia garaze si nepraju,aby im cudzie auta parkovali pred ich garazami,aj ked pozemok pred garazou nieje ich majetok,ale obecny...
Parkovanie pred garazami
no veď tak každý normálny rozumný šofér zaparkuje predsa tak aby nikoho neobmedzoval ani prístupom do garáže.
kurna,keby sa to dalo nakreslit,tak to nakreslim...-D
xy:)..nieje to tak,ako pises,..:-)
lenze na tu pristupovu cestu sa dostanes jedine cez to parkovisko - cez to volne miesto, kde by nemal nik parkovat. ked tam bude auto, majitel garaze sa do nej nedostane. ja neviem, bola som v tom, ze ked ma niekto tu garaz zaplatenu, musi cvakat aj to volne miesto pred nou.
presne tak,ja nehovorim o pristupovej ceste,ale o parkovnom mieste pred garazami,preto som chcela vediet,kolko od garaze moze auto stat,aby sa to dalsie auto z garaze,alebo do garaze dostalo..
tak potom nechápem aký máš problém? Ak to nie je ich pozemok, nemôžu ťa dať odtiahnúť, môžu ti iba z pomsty poškodiť auto :) však to riešte na MU, trebárs tým rezervé ako napísala smajliQa. Tiež som si myslela, že im to zaparkujete rovno pred garáž, si to mala napísať hneď ako to presne je.
mozu vyst z garaze ked je tam ttvoje auto zaparkovane? ak hej, tak tie vyhrazky ignoruj
dnes sa mi suseda stazovala,ze mala zase s jednym problem...asi nevedia vojst do garaze,tak im to vadi,dokonca napisali do kazdeho vchodu na nastenku,ze miesta pred garazami nie su verejne,a moze dojst k odtiahnutiu auta,vtedy som sa strasne rozculila...
xy
ale ona nehovori o pristupovej ceste, ale o parkovisku oproti baraku.
no nemoze sa na tom mieste parkovat, jedine, ze by malo to ich auto kridla. tu garaz maju predsa platenu, nie? a v tom je zrejme zahrnuta aj pristupova cesta ku garazi asi nie?