PPP.... to mi zmenilo život od základou .. najprv diéty a potom to prerástlo do bulímie Každodenný boj , zlyhanie , žranie , zlyhanie , vracanie ... ale sama s tým už nedokážem bojovať ! Neviem čo mám robiť aj keď viem že najradšej by som to všetko ukončila všetko celý svoj podrbaný život spojený s tým :-( Každý deň si poviem zajtra to bude dobre a ja sa z toho dostanem no pride zajtra a ďalšia prehra :-/ pomoc ... prosím
Ťažký boj ...
ahojte, ja mam asi ppp ale neviem ci je to anorexia alebo bulimia...zjem za 7 dni to co zdravy clovek za 3dni....ale vsetko ide zo mna von....stale mam myslienky ze nemam jest ale som teraz v nemocnici na psychiatrii a tu kontroluju co vsetko som zjedla lebo davaju len 3x za den jest...inak doma som jedla o dost menej...za necele 2 tyzdne 7 kg dole...a paci sa mi ked vidim ze ide moja vaha dole...ale bojim sa na vahu postavit pretoze sa bojim ze som pribrala...a vobec neviem ci chcem prestat...
Lilly,nechces vyskusat antiparazitalnu kuru? Trva 21 dni. Tiez som mal problem s prejedanim, nevedel som ukontrolovat chute, a mal som chute na vselico nezdrave. Po tej kure uplne zlepsenie, lahka psychika, ziadne chute prejedat sa.
V tej kure sa beru bylinky palina prava, mlete klinceky a lugolov roztok. Samozrejme jest sa musi 3x denne, ale ak to zafunguje.
Ludom z fora co to skusaju to funguje na vselico mozne, vseliake problemy im pomizli. Ak chces vyskusat, so vsetkym poradim. Napadlo ma, ci to nemoze zlepsit aj takyto problem. Tak hladam nejaku odvaznu babu, co to vyskusa. Aj ked na to podla mna netreba odvahu, ale skor odhodlanie skusit nieco nove. Podla mna je to lepsie, nez jak niektore baby skusaju lieky od psychiatra a kade co.
ahojte baby
ja som trpela bulimiou 6 rokov.bolo to strasne a miestami som uz nevladala dalej, ale teraz su to uz vyse 3 roky co som v pohode.a je to nadherny zivot.naozaj som uz neverila, ze to dokazem, mne pomohlo to ze som sla studovat na vysoku skolu a byvam na internate.asi ta hanba , zeby ma spolubyvajuce nachytali ako vraciam mi pomohli.nevzdavajte sa! urcite sa to podari aj vam!
Baby ja to uz mam 6 rokov, a neda sa s tym prestat. Snazim sa to naznacit priatelovi ale neviem ako . Je mi zo samej seba zla, baba s vysokoskolskym titulom , v sucasnosti letuska a som sa dostala do zacarovaneho kruhu z ktoreho neviem vyjst von. A k tomu zuby aj zaludok dostavaju zabrat a presne to neustale myslenie no jedlo je az nepochopitelne :((((
Ahojte....aj ja som trpela bulimiou- teraz som nieco ako abstinent a musim uznat, ze sa mi to celkom dari, aj ked som si nikdy nepriznala, ze som bola bulimicka.....a je to asi blble, ale mne skoncovat s tym pomohlo vybranie mandli, pretoze to bol dvovod, ked som asi 2 tyzdne nemohla vela jest, lebo to bolelo a este asi mesiac som to mala citlive, takze vracanie neslo do uvahy a vtedy dajak som si zvykla na ten zivot bez vracania a zas som spoznala, ze ake je to krasne zit bez toho, ze som sa uz ku tomu nevratila, i ked som mala potom stavy ze sem tam som sa najedla avyvracala, ale uz to nie je take kriticke jak pred tym......tym som nechcela povedat, ze si mate dat vybrat mandle, ale ze mozno nieco take, po com nebude mozne sa vyvracat pomoze....aj ked nic ine ma nenapada :X:X ale i tak je to vsetko v hlave....tak budem na vas holky mysliet a modlit sa, zeby sa aj vam s tym podarilo skoncovat....
aj posrane veci sa dajú napraviť... niekedy ľahko, niekedy ťažko, ale verím tomu, že dajú... ked nie úplne, tak aspoň čiastočne, aby fungovali... :)
elca.. tieto baby, co trpia bulimiou, neskusali len psychologa, ale dokonca aj psychiatra. je to des, ale ani ten nevie pomoct castokrat-.
zienky znicia sa vam zuby pri pravidelnom vracani
nechcem byt zla ,skusali ste pomoc psychologa
bulimia je psychologicka zalezitost
toto nemoze ist donekonecna,viete si predstavit seba samu ako v 70tke vraciate na zachode???
posrali sme to..
ja nemam uz viac ako rok