Anorexia

anaana

LOlitaa - wow , je neuveritelné ako sa na teba podobám. Teraz mám 13 a v Apríli tohto roku som začala chudnuť, tiež som mala 60 kg a ludia sa mi vysmievali , no cez leto som schudla aspoň 15 kg a ludia ma nespoznávali. Teraz mám 44 kg a 163 cm . Jem málo .Mama sa mi už teraz vyhráža , že ma hodí na psychinu.. No ja ešte odpor k jedlu nemám , ale štíhlosť je pre mňa teraz ako droga a nieje to môj ideál krásy ale moje vlastné ŠTASTIE a SEBAVEDOMIE .

LOlitaa

ahojte....moj pribeh sa zacal ked som mala 13rokov.Bola som trochu viac pri sebe a moja teta vždy čo príšla knám na návštevu mi hovorila aké máš hrubé stehna atd.Mne to velmi ubližovalo vela krát som za to plakala.A ona má sama 102kg.Jedného dna som si povedala dost!Nebude sa mi nikto vysmievat.Začalo som v aprili a to tak že som prestala jest meso,pit kofolu a jest sladké.Začala som behávat.Do juna sa mi podarilo zhodit pár kg.Vsetci mi hovorili vyzeraš chudšie,pristane ti to.Ja som bola plná emocíí,pokračovala som dalej.Cez letné prázdniny som za 2mesiace schudla 18kg.Prišla som v septembri do školy a niktoma nemohol spoznat.Ja som bola na seba pyšná.Všetci mihovorili že sompríliš chudá že mám pribrat.Ale ja som pokračovala dalej.Na ranajky som 1pomaranč, naobed 1jablko a pomaranč a na večeru nektarinku.Ktomu som každý den doma cvicila 60 minut. TO TRVALO až do vtedy ked mi diagnostikovali mentálnu anorexiu.Ked som začala chudnut mala som 63kg a schudla som na 33kg.Bolo to choré.Ked mi povedali čo sa somnou deje,odchádzalimi orgány a to všetko čo ktomu patrí.Moja maminka sa zrutila.Nastupila som naliečbu do Bratislavskej nemocnice.Tam som dostávala výživi.Bola som tam 3meisace.Po 3mesiacoch som sa vrátila domov ale stále som chodila na vyšetrenia,k psychiatrovy.Chcela som stým prestat ale nevedela som ako?Nakoniec po 2 ročnej liečbe som sa stoho dostala a som hrdá že som to dokázala.Dnes mám 15rokov a výšku 167cm a 44kg.Žiadna sláva ale snažím sa pribrat.Preto vám chcem povedat baby neblbnite,chudntie je najhoršia vec aká jestvuje.Nikomu neželám aby si prešiel tým čim ja.Anorexie je choroba ktorá zabíja!Ja som od smrti mala krok!!Vaša ANNIE.

sati 17

Podla toho,čo čítam,čo ty píšeš,myslím si viacmenej,že ju má i keď vačšina ludí si myslí,že ju majú len mladé dievčatá..,omyl!dokonca i chlapci ju majú.Viem o čom píšem a ta neustála snaha niečo robit,len nejest...,pamatám si to velmi dobre...