Ahojte. Mám taký jeden problém, vlastne už od narodenia. Veľmi sa odlišujem od iných. Správaním. Každý človek, ktorý ma spozná, mi povie, že som strašne čudný človek. Je fajn počuť, že som individualista,ale niekedy ma to už rozčuluje. Na všetko mám totálne odlišné názory, zhrozujú ma názory a záľuby druhých ľudí, nenašla som si proste žiadnu ´spriaznenú dušu´, ktorá by ma chápala. Už ani najlepšia kamarátka,ktorú som mala 10 rokov ma nechápe (a vlastne ani nikdy nechápala) a dištancuje sa odo mňa. Ja neviem,pripadám si ,ako taký mimozemšťan, ktorý sa zle narodil. Je na tom niekto poodobne? :/
Som ´INÁ´?
lebo sme virtualne zrudy ;)...ha ha :) ale nie...hladaj, mozno najdes kohosi cez net a potom zistite ze ste mozno blizsie ako si myslis :D ja som si tak nasla priatela:D
dokelu, preco takychto ludi nemozno stretnut niekde v realnom zivote?
tu na fore sa najde kopa ale ked sa chces s niekym zoznamit nenajdes nikoho
presne je nas dost. mozno len v tvojom okoli si jedina takeho charakteru. napriklad ja som natom velmi podobne skoro az rovnako:
hudba: tiez neznasam somariny co hraju v radiu. mam svoj " cudnejsi " styl
pijem minimaaalne mozno raz za mesiac trosicku, nefajcim
z duse neznasam ohovaranie ak to niekto robi idem prec alebo sa zastavam dotycnej ohovaranej osoby. rad rozmyslam, len tak lezim a rozmyslam nad hocicim. zaujima ma sila myslienok a veci podobne. a nepovedal by som ze som rodinny typ. skor ma taha niekde prec, ku kamosom ktorych mam velmi malo (na jednej ruke spocitam). ale aj oni si zacinaju o mne mysliet ze som kus cudnejsi, vidno to nanich :D
to je uplne v pohode...ja som tiez podobna a to mam 18 a ani sa to nechystam zmenit :) naco byt ako ostatni ;)
takych ludi je dost, myslim si..
tiez som na tom podobne a mozem doplnit zoznam : nepijem, nefajcim, rodinny typ ...atd ale suhalsim s tebou...nechces si pisat??
17 :)
A kolko mas rokov? :)
Tak napríklad- klebety, to neznášam a nikdy neohováram, chalani- ma nezaujímajú a neznášam rozprávať sa o nich, nemám rada ani diskoteky, radšej si sadnem a pokecám s kamaratkou o zmysluplných veciac. Najjdôležitejšia je premňa moja kariéra, chcem dosiahnuť to najviac, čo sa dá a nezaujímajú ma hlúposti. Hudba- neznášam novodobú (ne)hudbu, čo samozrejme nikto nechápe,že prečo.A celkovo názory na život, strašne rada filozofujem a vačšinou tým ľudí, dá sa povedať, že odplaším :D
Kopec ludi :))