Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som ´INÁ´?

Príspevok v téme: Som ´INÁ´?
mcflurry

Ahojte. Mám taký jeden problém, vlastne už od narodenia. Veľmi sa odlišujem od iných. Správaním. Každý človek, ktorý ma spozná, mi povie, že som strašne čudný človek. Je fajn počuť, že som individualista,ale niekedy ma to už rozčuluje. Na všetko mám totálne odlišné názory, zhrozujú ma názory a záľuby druhých ľudí, nenašla som si proste žiadnu ´spriaznenú dušu´, ktorá by ma chápala. Už ani najlepšia kamarátka,ktorú som mala 10 rokov ma nechápe (a vlastne ani nikdy nechápala) a dištancuje sa odo mňa. Ja neviem,pripadám si ,ako taký mimozemšťan, ktorý sa zle narodil. Je na tom niekto poodobne? :/

alzbietka

jaaaj tak tak ludia...s nami tazko svet vyjde :)
my sme specialne vyclenena elita odlisne spravajucich sa ludi :D ..ale myslim ze s tym daleko nepochodime

1angelina23

teraz som si tam zalozila akurat mail.. aby som sa mohla registrovat tu normalne,kedze som si sem normalny mail s menom davat nechcela :D

system

keby boli vsetci na ICQ (ako kedysi ked FB nebol) nepotreboval by som ho. Na pokec chodim premazovat spamy v emailoch :D ked sa nudim mrkam profilovky sem tam nejaku pochvalim ale najst tam niekoho skym si budem rozumiet mozno raz za rok sa jedna najde.

1angelina23

ked som bola mladsia :) tak som si starsne casto chatovala..aj cez pokec aj cez vsetko mozne..skype,icq...ale teraz :D absolutne :), akurat tak cez fóra obcas

alzbietka

kde na nete tych ludi nachadzate?
trebars na takom pokeci tam to je uplne o nicom - sami blazni, aspon ja mam taky pocit
ja fb mam a chodim tam len ked musim a to musim lebo niektore udalosti ludia riesia iba cez fb - dalsia otrava

mcflurry

Haha no presne, v mojom okolí taký nieje nikto a tu vás je toľkoo :)) Rada si s vami popíšem, lebo mi je to normálne vzácne,písať si s niekým ako som ja :D

system

lebo (my) taki ludia, nevyhladavame nove kontakty, 2 mesiace preverujeme ci nam stoji za to dotycna osoba a az potom ju oslovime. nepotrebujeme mat na FB 500 priatelov. (alebo vravim len za seba ? ) :D