Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som ´INÁ´?

Príspevok v téme: Som ´INÁ´?
mcflurry

Ahojte. Mám taký jeden problém, vlastne už od narodenia. Veľmi sa odlišujem od iných. Správaním. Každý človek, ktorý ma spozná, mi povie, že som strašne čudný človek. Je fajn počuť, že som individualista,ale niekedy ma to už rozčuluje. Na všetko mám totálne odlišné názory, zhrozujú ma názory a záľuby druhých ľudí, nenašla som si proste žiadnu ´spriaznenú dušu´, ktorá by ma chápala. Už ani najlepšia kamarátka,ktorú som mala 10 rokov ma nechápe (a vlastne ani nikdy nechápala) a dištancuje sa odo mňa. Ja neviem,pripadám si ,ako taký mimozemšťan, ktorý sa zle narodil. Je na tom niekto poodobne? :/

preco?????

preco sa stale ludia potrebuju chvalit tym, ze su "ini"? Gratulujem, ste lepsi, mudrejsi, inteligentnejsi a vyspelejsi. Dufam ze postaci to uznanie a na tyzden si dajte od toho pokoj

Tenniektodivny

Je možné že sme si podobné. Ja som iná od ostatních možno tým že som múdra. Akože nie že sa dobre učím a podobne to vôbec ale že viem čo je to myseľ a viem si predstaviť čo by sa dialo keby... Keď sa dám do rozhovoru s babou ona na mňa začne vyťahovať sociálne siete. Keď chalana začne na mna hovoriť o cs go. Všetci moji "kamoši" sa mi vyhýbajú a často ma ignorujú. Ignoruje ma vlasne aj rodina. Len keď sa stane niečo zle tak sa ukáže prstom na mňa.

nudny

lilinka33 odkial si, kolko mas rokov a ake mas problemy? Inac ten fb je dobry napad, ale ja mam problem, lebo nemam dokonceny profil a ani neviem ako sa fb pouziva. Je to naozaj taky velky problem? Tak rad by som si z niekym pisal.... Ale na zaciatok mozme na mail ak sa nebudes hnevat. Mam 17 r a som z hlohovca.

blondula

fiiiha ako tak citam,tak sme asi fakt "divny" narod :DDD ... inak ani mna zenske moc nechcu do ohovaracskych kolektivov,lebo zvyknem narovinu povedat co si myslim.nedavno som stretla dve "kamaratky" a jedna chvalila tej druhej ze jaky super uces ma :DDDD prikmotrila som sa aj ja a som povedala,ze nech sa nehneva,ale ma to hrozne,nepristane jej to a este ju to robi starsou :DDD povedala som ako by jej to pristalo a predstavte si,o par dni to mala na hlave :DDD takze so mnou je v podstate velmi dobre sa "kamaratit" :DDDD

nudny

ja som tiez velmi odlisny od ostatnych. Mam pocit, ze som uplne iny. Dokonca si ani nedopisujem cez fb z nikym, lebo nemam s kym. Janammm to ze si citliva, to je fajn, ale to, ze volakto povie napr. o tom druhom co si mysli, to nie je ohovaranie. Zalezi od toho ako to chapes. Ja mam velky problem, sa zmierit s tym, ze som iny. Mam takisto problem z nizkym sebavedomim od narodenia. Trochu sa aj bojim, ze ked sa aj prijmem a budem spontanny tak ze ma druhy neprijmu. Mam pocit, ze moja neviazanost druhych odstrasuje. Chodim aj k psychologovi, ale nic nepomaha. Ja viem ze pomoct si musim v prvom rade ja sam, ale akosi to neviem. Napriklad to, ze nikam nechodim. Neviem sa proste donutit. A pritom viem, ze sa viem rozpravat, viaceri psychologovia mi povedali, ze problem s komunikaciou nemam, ja to viem, ale myslim si ze debata so mnou je nudna. Ja to proste citim. Preto, ked sa ja s niekym zacnem rozpravat, ten clovek sa snazi rychlo debatu ukoncit, nakoniec odo mna odide a ja ostanem sam. Mate niekto z vas konkretne takyto problem? Alebo, ze nechbete hovorit pred ludmi, lebo sa bojite, ze poviete nejaku blbost. Ze sa strapnite. Ale ja viem, ze to vsetko prameni z nedostatku sebavedomia.

janammm

ja sa tiez tak citim, mam 27 a ked sa mi ludia vyhybaju, tak to tazko znasam, bo som dost citliva. Tento problem mam hlavne so zenami, ktore ma obycajne do svojho zenskeho kolektivu nechcu lebo neohovaram, nezavidim a zvacsa som uprimna...takze mate dalsieho clena :)))

Lily2727

aj ja sa musím pridať k vám, často nechápem ľudí a vraj som dosť zvláštna, ľudia ma absolútne nepoznajú, len ma hodnotia podľa vzhľadu a automaticky ma hodia do škatuľky... ale prečo? je krajšie pestovať si vlastnú osobnosť plnú zvláštností a tajomstiev:)... keď vidím že niekto niekoho ohovára, zvyčajne sa snažím ľudí brániť, pretože v každom je niečo fajn a nikdy nevieme prečo je človek taký aký je a čo všetko ho k tomu viedlo... a filozofovanie je tiež celkom moje... som rada že existujú aj ďalšie osobnosti :)