prosim baby poradte nejaky dobry lak na nechty ktory drzi fakt dlho, len nepiste ze miss sporty, she, astor, rimmel...cem sa spytat na tie drahsie ked si ich uz kupim ci vydrzia, aby som zbytocne nevyhodila peniaze
Lak na nechty ktory fakt vydrzi...ktora znacka?
aj si si nejaký vybrala jozefina? daj fotku, ak áno:-)
-terezzka: co 2€,teraz tie najlacnejsie stoja okolo 2,50€-3€.uz nevedia co maju pytat za tie nekvalitne veci:-/dnes sa chystam do mesta tak pojdem kuknut do dm-ky.som zvedava ake odtiene tam budu mat.zajtra idem na oslavu a potrebovala by som nejaky pekny cerveny lak.tak mozno aj tuto znacku vyskusam:-)
jozefina je pravda, ze su o nieco drahsie ako tie nekvalitne, ktore predavaju za 2€...tieto stoja tak okolo 10€ jeden...ale oplati sa...ten lak ti vydrzi dlhsie obdobie a vobec sa ti nevysusi...
Sme inštitúciou, ktorá poskytuje finančnú pomoc všetkým mimoriadnym ľuďom a potrebám peňazí, čestným ľuďom, ktorí skutočne potrebujú. Ponúkame úvery od roku 2000 do 7 000 000 €. Pre všetkých ich môžete kontaktovať v akejkoľvek dôvere v našom e-maile: daniellafinancia@gmail.com alebo whatsapp: 001-484-831-7681
daniellafinanzia.over-blog.com
Ďakujeme vám za pochopenie.
-terezzka: ale to su dost drahe laky,nie?kolko stoji jeden?
Terezzka-súhlasím s tebou,objavila som ich len prednedávnom ale sú fajnové:)Môjmu mužíčkovi sa tiež páčia a to je už čo povedať,keď on mi pochváli niečo:D:D
babulky kazdej zene vyhovuje iny lak na nechty..ja som vyskusala uz dost vela znaciek a najviac sa mi osvedcila znacka orly...laky od nich mi na nechtoch vydrzia najdlhsie a maju aj velmi siroku skalu odtienov..vzdy si viem vybrat nejaky:-)
Na 100% essens. Mám zbierku týchto lakov a bežne ich používam. Objednávala som si ich všetky cez Notino.sk keďže tam ma vyši najlacnejšie+mi kamarátka poslala link na stránku so zľavami kuponyzdarma.sk tak posúvam:)
@Ninuliatko ďakujem veľmi pekne a keď tam pôjdem najbližšie tak im poviem, že dostali pochvalu aj od neznámej osoby s ktorou si píšem;-)
Majdanova chcela som ich vidiet, mna taketo veci velmi zaujimaju a je to pre mna aj inspiracia, lebo uz neviem ako si lakovat nechty akymi farbami, kedze neustale kazdy tyzden si lakujem. Su velmi pekne! Velmi pekne ti ich spravili, sikovne baby robia v Errow-e:-) Pochvalu maju predovsetkym oni;-)