Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Lak na nechty ktory fakt vydrzi...ktora znacka?

jozefinana

-terezzka: co 2€,teraz tie najlacnejsie stoja okolo 2,50€-3€.uz nevedia co maju pytat za tie nekvalitne veci:-/dnes sa chystam do mesta tak pojdem kuknut do dm-ky.som zvedava ake odtiene tam budu mat.zajtra idem na oslavu a potrebovala by som nejaky pekny cerveny lak.tak mozno aj tuto znacku vyskusam:-)

terezzka

jozefina je pravda, ze su o nieco drahsie ako tie nekvalitne, ktore predavaju za 2€...tieto stoja tak okolo 10€ jeden...ale oplati sa...ten lak ti vydrzi dlhsie obdobie a vobec sa ti nevysusi...

daniellafinancia

Sme inštitúciou, ktorá poskytuje finančnú pomoc všetkým mimoriadnym ľuďom a potrebám peňazí, čestným ľuďom, ktorí skutočne potrebujú. Ponúkame úvery od roku 2000 do 7 000 000 €. Pre všetkých ich môžete kontaktovať v akejkoľvek dôvere v našom e-maile: daniellafinancia@gmail.com alebo whatsapp: 001-484-831-7681
daniellafinanzia.over-blog.com
Ďakujeme vám za pochopenie.

katikaluz14

Terezzka-súhlasím s tebou,objavila som ich len prednedávnom ale sú fajnové:)Môjmu mužíčkovi sa tiež páčia a to je už čo povedať,keď on mi pochváli niečo:D:D

terezzka

babulky kazdej zene vyhovuje iny lak na nechty..ja som vyskusala uz dost vela znaciek a najviac sa mi osvedcila znacka orly...laky od nich mi na nechtoch vydrzia najdlhsie a maju aj velmi siroku skalu odtienov..vzdy si viem vybrat nejaky:-)

Emma37

Na 100% essens. Mám zbierku týchto lakov a bežne ich používam. Objednávala som si ich všetky cez Notino.sk keďže tam ma vyši najlacnejšie+mi kamarátka poslala link na stránku so zľavami kuponyzdarma.sk tak posúvam:)

Majdanova

@Ninuliatko ďakujem veľmi pekne a keď tam pôjdem najbližšie tak im poviem, že dostali pochvalu aj od neznámej osoby s ktorou si píšem;-)

Ninuliatko

Majdanova chcela som ich vidiet, mna taketo veci velmi zaujimaju a je to pre mna aj inspiracia, lebo uz neviem ako si lakovat nechty akymi farbami, kedze neustale kazdy tyzden si lakujem. Su velmi pekne! Velmi pekne ti ich spravili, sikovne baby robia v Errow-e:-) Pochvalu maju predovsetkym oni;-)