prosim baby poradte nejaky dobry lak na nechty ktory drzi fakt dlho, len nepiste ze miss sporty, she, astor, rimmel...cem sa spytat na tie drahsie ked si ich uz kupim ci vydrzia, aby som zbytocne nevyhodila peniaze
Lak na nechty ktory fakt vydrzi...ktora znacka?
pre mna jednoznacne dermacol laky.mam doma jeden taky totalne cerveny a vydrzimi bez jedineho odlupnutia na ruke aj 3 dni.a to doma umyvam riad a upratujem.
podla mna je zaklad necht pretriet odlakovacom,aj ked ich nemas nalakovane,aby sa odstranila mastnota.potom dat podkladovy lak,dve vrstvy laku,a na vrch este priesvitny.kazdu vrstvu enchat zaschnut,je to zdlhave ale potom to dlhsie vydrzi.ak chces aby ti lak dlho vydrzal,da sa aj na svoje nechty naniest gel,poto ti lak vydrzi aj dva tyzdne
no ja som bola velmi milo prekvapena lakom od rimmelu, vydrzi v pohode tyzden, neodlupuje sa a to si nedavam rukavice ked pracujem s cistaiaci prostriedkami, tak niekedy aj s beznej obchodnej siete moze byt dobry lak, len tolko moj nazor, prikladam link:
www.coty.sk
co ja kupujemmavalu gosh aj sally hansen a mi chcete povedat ze miss sporty dlhsie vydrzi?? ta toto ne
Ja som pozitivne prekvapena z lakov novej znacky Catrice v DM drogerii. Mam 3 rozne druhy a drzia mi fakt dobre, tyzden bez olupovania. Potom este OPI, Mavala, Max Factor su OK, ale nedrzia mi az tak dobre ako tie Catrice.
no ved nech si kupi drahe ked chce..ako keby v tom bol nejaky extra rozdiel ci ti na nechtoch drzi lacny alebo drahy. ja mam skusenost ze tie drahsie nedrzia. Kupujem jedine she alebo maybeline, pride mi celkom zbytocne vyhadzovat peniaze za lak na nechty.
Ahoj, no pises, ze nie lacne, ale ja ti z vlastnej skusenosti mozem odporucit tie miss sporty - su lacne a vydrzia strasne dlho, vobec sa neolupuju...a taktiez essence z DM-su fakt dobre...niekedy je lacnejsie dobre ako drahsie...tolko moja skusenost, nedam na tieto laky dopustit...viem, ze kazdemu vyhovuje nieco ine, ale chcela som sa podelit o skusenost
papa
Loreal - Resist Shine Titanium
MaxFactor - Nailfinity
OPI, Sally Hansen, GOSH
Gosh, vernis a co ma velmi prekvapilo flormar za 2 ecka ale uz som ich dlhoo nikde nevidela