prosim baby poradte nejaky dobry lak na nechty ktory drzi fakt dlho, len nepiste ze miss sporty, she, astor, rimmel...cem sa spytat na tie drahsie ked si ich uz kupim ci vydrzia, aby som zbytocne nevyhodila peniaze
Lak na nechty ktory fakt vydrzi...ktora znacka?
Daninka25!Dakujem aj tebe za pochvalu.Objednavala som si ich zo stranky errow - oni ponukaju na stranke tie orly laky.A moje nechtiky?Tie mam nastastie od prirody take,ze sa mi nelamu a ze mi v pohode rastu:-);-)Nikdy som nepouzivala lak na podporu rastu!Moj problem je taky,ze si ich hryziem:-/Ale uz sa lepsim:-)
Sisa taky problem maju viacere zeny:-/
to ti verím jozefina, som na tom nejako podobne ako ty, že si ich neustále hryziem :-(:-( nie je začo, rada pochválim, pokiaľ sa mi niečo ozaj páči ;-);-)
adellline sú to laky na nechty, ktoré stoja trošku viacej peňazí ale za to sú kvalitnejšie a dlhšie vydržia na nechtoch, neolúpavaju sa
...baby co to je za laky? ja som o nich este nepocula...
jozefina krááásny fakt! kde ho kúpim? rovno by som ho zobrala aj mojej segre. a máš pekné pestované nechty, máš také šťastie, že ich máš také do prírody či používaš aj nejaký ten výživový lak alebo čo sa to na to dáva?
-siska ved mi aj dlho trvalo,pokial som si take vypestovala:-):-)kedze si ich tiez rada hryziem.no povedala som si,ze nemozem a vydrzala som:-)a dakujem aj za pochvalu vyberu laku;-)
veľmi pekný si si kúpila jozefina. takýto som ešte v našej dmke nevidela. a aké máš pekné dlhé nechty ;-) chválim ti ich ;-) bodaj by som aj ja také raz mala!
tie stare rimmel laky neboli take dobre ako su tie dnesne, ale tie terajsie vydrzia pekne dlho aspon mne vydri rychloschnuci rimmel 340-tka od notina aj týždeň
jozefina nemáš náhodu fotku toho červeného laku? lebo tiež chcem červený ale taký pekný odtieň a neviem na žiadny taký natrafiť. kde vlastne kúpim tieto laky? ja som si ich nikdy nevšimla v žiadnej drogérii.
toto je aj moja dilema aký lak si kúpiť, keďže drviva väčšina sú nekvalitné a nevydržia nič:-/ čítala som si si mnohé témy, kde rozoberali baby lak a niektoré tam spomínali orly laky. vyskúšala som si ho objednať a poviem vám baby, že je super. som rada, že som si nechala poradiť od vás..