Lak na nechty ktory fakt vydrzi...ktora znacka?

jozefinana

Daninka25!Dakujem aj tebe za pochvalu.Objednavala som si ich zo stranky errow - oni ponukaju na stranke tie orly laky.A moje nechtiky?Tie mam nastastie od prirody take,ze sa mi nelamu a ze mi v pohode rastu:-);-)Nikdy som nepouzivala lak na podporu rastu!Moj problem je taky,ze si ich hryziem:-/Ale uz sa lepsim:-)
Sisa taky problem maju viacere zeny:-/

sisahubertova

to ti verím jozefina, som na tom nejako podobne ako ty, že si ich neustále hryziem :-(:-( nie je začo, rada pochválim, pokiaľ sa mi niečo ozaj páči ;-);-)
adellline sú to laky na nechty, ktoré stoja trošku viacej peňazí ale za to sú kvalitnejšie a dlhšie vydržia na nechtoch, neolúpavaju sa

daninka25

jozefina krááásny fakt! kde ho kúpim? rovno by som ho zobrala aj mojej segre. a máš pekné pestované nechty, máš také šťastie, že ich máš také do prírody či používaš aj nejaký ten výživový lak alebo čo sa to na to dáva?

jozefinana

-siska ved mi aj dlho trvalo,pokial som si take vypestovala:-):-)kedze si ich tiez rada hryziem.no povedala som si,ze nemozem a vydrzala som:-)a dakujem aj za pochvalu vyberu laku;-)

sisahubertova

veľmi pekný si si kúpila jozefina. takýto som ešte v našej dmke nevidela. a aké máš pekné dlhé nechty ;-) chválim ti ich ;-) bodaj by som aj ja také raz mala!

jozefinana

-sisahubertova:
-daninka25:
baby pisem vam takto do spolocnej spravy,aby som to nemusela na dva krat pisat a na dva krat pridavat fotku.kupila som si taky cerveny s trblietkami.velmi sa mi paci;-)je krasny!:-)

kijolita

tie stare rimmel laky neboli take dobre ako su tie dnesne, ale tie terajsie vydrzia pekne dlho aspon mne vydri rychloschnuci rimmel 340-tka od notina aj týždeň

daninka25

jozefina nemáš náhodu fotku toho červeného laku? lebo tiež chcem červený ale taký pekný odtieň a neviem na žiadny taký natrafiť. kde vlastne kúpim tieto laky? ja som si ich nikdy nevšimla v žiadnej drogérii.

jasmin27555

toto je aj moja dilema aký lak si kúpiť, keďže drviva väčšina sú nekvalitné a nevydržia nič:-/ čítala som si si mnohé témy, kde rozoberali baby lak a niektoré tam spomínali orly laky. vyskúšala som si ho objednať a poviem vám baby, že je super. som rada, že som si nechala poradiť od vás..