Dobrý deň.
riešim menší problém. Moja priateľka, s ktorou som skoro pol roka, mala trošku horšiu minulosť. Síce to nie je teraz pri mladých nič zvláštne, ale okrem alkoholu a cigariet sa často aj zhúlila. Potom asi okolo Vianoc prestala a doteraz nemala, pomedzi to sme sa spoznali a vie,že by mi to vadilo a že by ma to sklamalo a preto sa snaží ešte viac.
Viem ale aj to,že má často absťáky. Je v bande, ktorá si často zahuli a ktorá jej často ponúka. Zatiaľ čo viem, odolala vždy, ak mi neklame. Absťáky nie sú na tom nič zvláštne,ale, odoláva už pomerne dlho.
Teraz mi ale povedala,že by si aj možno v lete,alebo na narodky dala.. Zvládam to veľmi zle, neviem prečo, ale je mi až do plaču keď hovorí,že by si znovu dala. Vravím jej že nechcem aby sa k tomu vrátila,ale ona mi hovorí,že to nie je vrátenie sa ale len tak jedenkrát , \"vyhodiť si z kopýtka.\" ja s tým ale vôbec nesúhlasím a veľmi sa bojím, viem že je silná,ale vadí mi aj ten jedenkrát.
Preto chcem poradiť, čím ju mám od toho odhovárať, čo mám urobiť, aby sa na to \"vysrala\" a zároveň mi to nedávala nejako za vinu a nehnevala sa.Dík