ahojte,
rada by som začala s cyklistikou, avšak som takmer úplný amatér. S výberom bicykla mi poradili v obchode, nohavice a tričká tiež nebudú problém. Čo ma však trápi je obuv, neviem ako vybrať vhodnú obuv, mám bicykel s obyčajnými pedálmi, ale viem, že bicyklovať v teniskách je časom horor :) akú obuv by som mala zvoliť, aby vydržala aj mimo pedále - ľahšiu turistiku. Budem rada, ak dáte nejaké typy na dobré cyklo tretry pre dámy za normálnu ceny, prípadne typ obuvi, ktorá by mohla byť vhodná.
Cyklistika - obuv
radil mi predajca - malý obchodík, stál pôvodne 300 eur, teraz 235. Na nete sa jeho cena pohybuje od 275-350 eur. Pokojne ma mohol naviezť aj na nejaký drahý, ale nemyslím, že by mi poradil zle. Ja však naozaj nechcem len jazdiť, potrebujem aj chodiť v tých tretrách. Máš nejakú overenú značku?
tretry so zámkami práveže nechcem, pozerala som to, ale sú drahšie ako bicykel :P Nemyslím závodne, rekreačne, hodne chodím na turistiku, rada by som však pridala aj iný druh pohybu :)preto by bolo fajn, ak by sa dali aj na chôdzu využiť.
zacat s cyklistikou myslis aj zavodne ze budes jazdit na pretekoch?