Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neposluchaju ma nohy

janstodulky

možno máš ochorenie, ktoré mám aj ja. Preukáže sa na EMG. Nejaká porucha chromozómov, elektronického prenosu stimulov. Tá slabosť svalstva sa prejavuje pri zahájení pohybu, alebo krátko po ňom. Napr. chôdza po schodoch. Na prvý schod vyjdem bez problému, na druhý mi už zrazu noha nerobí to, čo má, a musím sa chytiť zábradlia, aby som nespadol, potom znova už reaguje, ako má.
Je to dedičné, ale kým je človek mladší, sú jeho pohybové schopnosti veľmi dobré, vrátane citu pre rovnováhu a nemusí si to veľmi všimnúť.
V Bratislave v Ružinove sa tomu venuje Mudr.Lisý.
Je to len trochu nepríjemná choroba, neviem presne aká myopatia, liečiť sa nedá, akurát človek si musí byť vedomý zvýšenej úrazovosti a byť opatrnejší a rátať s tým, že noha sa mu nepohne tak, ako to on chce, napr. nezačať zrazu rýchlo behať, najprv sa trochu rozhýbať, a pod. Miera prejavov je závislá od stresu, napr. ak som z niečoho nervózny, neviem vyjsť po schodoch, a vytahujem sa za pomoci rúk, (inokedy zas vybehnem ako keby nič) alebo aj počasia, kvôli vonkajšiemu elektromagnetickému poľu. Ak chceš, daj si to vyšetriť, ale v podstate mi vyšetrenie nič nedalo, lebo liečiť sa nedá, a žiť s tým viem.

daniela2

v pondelok zavolaj obvodnému lekárovi, aby ti dal výmenný list k neurológovi, tam si objednaj termín. Odoberú ti krv na minerály. Nedostatok horčíka, draslíka, ale aj zvýšený stres môžu byť príčinou. Ďalším vyšetrením bude EMG. Tam ti dajú elektródy a budú ti dávať impulzy do svalov a medzitým z toho počítaš robí graf, za aký čas ti noha reaguje na impulz.
Môže to byť nižší krvný tlak, alebo aj celková vyčerpanosť a únava.
Skús obmedziť solenie - kvôli rovnováhe sodíka a draslíka, jesť banány, slivky, hrozno, občas si dať tabletku rozpustného magnézia....teda do termínu vyšetrenia.
Moja sestra mala takéto príznaky ale nielen na nohách,ale aj v iných svaloch počas tehotenstva. Zistili jej nedostatok draslíka v kritickom štádiu. Akonáhle ho začala užívať, sa jej stav veľmi rýchlo zlepšil, zmizla únava a v 7. mesiaci tehotenstva vládala všetko robiť oveľa viac, ako prv.

no-

...a moze to byt aj vela draslika-aj TETANICKY TEST popros aby ti urobili...
je val pricin preco ta nemozu pocuvat nohy-aj napr.ked ochabuje svalstvo pri skleroze multiplex...tazko sa tu radi-najlepsie zajst k neurologicke
prajem ti vela stastia

no-

SUREVES
mozu byt oslabene svaly nedostatkom napr.draslika
chod si dat urobit svalovy test k neurologicke-povec presne co tu pises -lekarke a popros ju o SVALOVY TEST...

RNG

cirkulacia sa zlepsit napr hlohom(ucinok vaspodilatacny=ropzsirovanie ciev)
Zlepsenie cirkulacie je aj pouzivanim enzymov, co zriedi bezpecne krv, tiez rybacie oleje riedia krv, ale nie az tak ucinne.