Chcem aby sa s nou rozisiel !

Príspevok v téme: Chcem aby sa s nou rozisiel !
eva1523

Nevedela som aký mám dať tomu názov , ale ide o mojho najlepšieho kamaráta.Spoznali sme sa pri práci. Má 26r., je to skvelý chlapec , pekný , rád pomôže , proste úplne fajn chlapec. Ide o jeho frajerku. Našiel si naozaj hroznú FRAJERKU. Doslova ho vždy buzeruje , vyhráža sa mu . Ked su u nás pripáda milo , ja len nechápem prečo s nou stále ostane! .. no vlastne viem . On sa bojí , že si inú už nenájde a že je rád , že ho aspon jedna lúbi. Je to taký dobráčisko ale taktiež velmi vtipný. Aby toho nebolo málo jeho frajerka má aspon 120kg ak nie viac. Viem , že nejde o krásu ale na nej nič pozitívne nedájdem. Každý mu už dohovára ale nič nepomáha. Malý už aj spory ale vždy ostali spolu. Ja viem , že on to nechce ale bojí sa že nijaká onho už nezakopne -pritom je to pekný a milý chlapec .. ! .. Čo by ste radili ??? .. Dakujem :/ :) Najhoršie je , že už rozmýšlali aj o svadbe . :( Mám ho rada a nechcem aby dopadol zle .

Znicena

Ja som tu asi jednina, co ma iny nazor.
Podla mna by si mala urobit len to, ze si s nim raz sadnes a povies mu svoj nazor na jeho priatelku, ako to ty vidis a co sa ti nepaci na nej. Mozes mu dat aj nejake rady. A dost!!!
Tym konci tvoja uloha. Nemiesaj sa potom viac do ich vztahu! Uz to bude len na nom. A na jeho rozhodnutiach. Ak sa rozhodne si ju vziat, bude to len jeho rozhodnutie a ty to musis len prijat.
Podla mna ty nedokazes posudit ich vztah, ked su spolu sami. Mozno su spolu stastni. Mozno to jemu tak vyhovuje.
Vies ked sa budes privelmi starat do jeho vztahu, mozes prist o kamarata.
Ved ked ho vsetci nutia sa s nou rozist, tak ho tiez svojim sposobom ovplyvnuju a nenechaju mu slobodnu volu.
A ze ho buzeruje? Mozno je len nervozna, ked citi, ze vacsina jeho kamaratov ju nema rado...
Nechaj to na nich... Moj nazor.

elsa5.5

eva1253 v podstate je to vec tvojho kamaráta až jemu takýto vzťah vyhovuje a funguje a dokonca už uvažovali o svadbe tak čo tam chceš riešiť?možno sa páči tebe a chceš ho ty tak mu daj najavo záujem pokiaľ ešte nie je ženatý ak ti ide len o jeho dobro tak to už si zariadi on sám

sweet_lolitta

Fuh, dufam, ze nepozname toho isteho chalana :D Lebo aj ja poznam cloveka, co ma 120 kilovu babu a este je aj podpapucou :D

Carie

Teraz mam tiez problemy s jednym byvalym. Sice ma neprenasleduje, ale vypisuje mi, dokonca aj mojej mame. Striedavo mi pise, ze ma miluje, a ze sa mam k nemu vratit, ked nereagujem, pise tie najhorsie vulgarizmy. Nasiel si na internete email na moju mamu a dokonca vypisuje aj jej. Este ked sme spolu boli jej raz pisal o mne klamstva a aj teraz jej sem-tam napise. Uz aj jej nadaval, ze je kurva rovnako ako ja, pritom on ju ani nepozna, ako videl ju par krat, moc sa ale nebavili, mama k nemu bola velmi mila, tak ako je mila vzdy ku vsetkym ludom. A teraz jej zase na mna napisal nejake ohovaracky, hoci uz niekolko mesiacov s nim nie som. Podvadzal ma a klamal uplne vo vsetkom, bol typicky patologicky klamar, on si ani len nedaval namahu si zapamatat co mi raz hovoril a neskor si protirecil. Najviac ho nastvalo, ked som preto povedala, ze je klamar, to na mna navrieskal a bol schopny ma vyhodit z bytu. Mama mu tiez nikdy neodpisuje a je z neho sokovana. Ako fakt, z chlapov je hrozne vela takychto vselijakych psychopatov, zle je, ze na zaciatku vztahu to na nich nie je poznat lebo sa pretvaruju a praveze vtedy sa tvaria ako ti najuzasnejsi na svete. Byvaleho som si samozrejme zablokovala, dala do filtra vsetky jeho email adresy, ale je to prd platne, ked on si stale vytvara nove len preto, aby mi mohol vypisovat.

Carie

Tak teraz som o tom citala na wikipedii, stalking u nas zatial nie je trestny cin. Ja som to citala v jednom casopise ze je, ale to bolo prelozene z cestiny a evidentne to bolo prelozene az moc doslovne (tam to uz trestny cin je). No bohuzial, my si musime este pockat :( Ale vyhrazanie sa a obmedzovanie osobnej slobody je aj u nas trestny cin, ak sa toho dopusti, mozes ho udat.

Carie

Sweet: Chapem. Tiez som niecim podobnym uz musela prejst. Je hrozne, ako vela chlapov je hentakto retardovanych. Ale tym, ze s nim ostanes vo vztahu nic nevyriesis. Vymaz si ho z priatelov a teraz neviem, ci sa tam da zablokovat nejakeho uzivatela, aby ti nemohol pisat spravy ani davat statusy. Ale nieco tam urcite bude. Nemas niekoho, kto by s tebou chodil aspon nejaky cas domov z prace? A co ti robi, ked ta pocka, obmedzuje ta? Nadava ti? Zavolaj nanho policiu. Aj keby mu hned nic neurobili, lebo by ziaden trestny cin ani priestupok neurobil, ani jemu to nebude prijemne, ked ho budu furt vypocuvat. Ja este na strednej som mala podobny problem, chvilu som chodila s jednym magorom, ale bol to fakt magor, len ma vyuzival, aj financne, hoci ja som bola studentka a on pracoval. Za kratko som to s nim ukoncila a zacal ma cakat pred skolou a potom ma nechcel pustit ist dalej. Vtedy som bola z neho posrana, nijak som to neriesila, len ignorovanim pokial sa dalo. Poviem ti, boli sme spolu 3 mesiace, ale drzalo ho to min. pol roka, kym mi konecne dal pokoj. Teraz by som to riesila inak, nechces ma pustit odist? To je obmedzovanie osobnej slobody, trestny cin, zavolaj na policiu pred nim a povedz im to. Aj keby hned mu nic neurobili, das mu najavo, ze sa ho nebojis a ze nanho budes volat policiu dovtedy, dokym ta bude otravovat. Stalkering (t.j. prenasledovanie niekoho, aj ked mu inak nic neurobi) je uz aj u nas trestny cin! Taketo typy chlapov su hrozne zakomplexovane, maskuju to tym, ze prenasleduju svoju byvalu a robia jej zo zivota peklo. Pokial sa ich ona boji, citia sa vo svojom zivle a budu v tom pokracovat. Su to ale v skutocnosti sraby a pokial im ona da jasne najavo, ze je silna a toto si neda lubit, stiahnu chvosty a zmiznu.

User_37597

necitala som prispevky podomnou ale myslim si ze akokolvek sa budes burit aby sa s nou rozisiel tak to mas uplne marne.pokial sa on nerozhodne to s nou skoncit tak mozu ist vsetci do kelu.
takze si pockaj na ten den ked sa to stane a potom to mozes skusit na neho ty :P
ale ne vsak ty vies.

talentmania

Inak jeho prijatelka ho poziadala o ruku?
A este za neho povedala rovno ze ANO?
Ach jaj eva a ty nemas co robit venuj sa aj ty svojmu prijatelovi radsej ak niakeho mas ak nie tak potom neziarli aj ty si urcite najdes:O)))

Slobodna

ani náhodou ho nechceš sebecky pre seba, však? :) Nikoho do toho nič nie je, akú má frajerku, on si ju vybral, on s ňou je. Pokiaľ nie je nesvojprávny tak nevidím dôvod, prečo by sa ostatní mali do neho starať a riešiť to. Ak by bol pri nej taký nešťastný, tak ju kopne do prdele už dávno. Asi ťa len oblbuje, aby si ho ľutovala a tak ťa rýchlejšie dostal do postele :)Určite však nie je taký chudáčik a on hrozná megera, ako nám to tu líčiš.