Nevedela som aký mám dať tomu názov , ale ide o mojho najlepšieho kamaráta.Spoznali sme sa pri práci. Má 26r., je to skvelý chlapec , pekný , rád pomôže , proste úplne fajn chlapec. Ide o jeho frajerku. Našiel si naozaj hroznú FRAJERKU. Doslova ho vždy buzeruje , vyhráža sa mu . Ked su u nás pripáda milo , ja len nechápem prečo s nou stále ostane! .. no vlastne viem . On sa bojí , že si inú už nenájde a že je rád , že ho aspon jedna lúbi. Je to taký dobráčisko ale taktiež velmi vtipný. Aby toho nebolo málo jeho frajerka má aspon 120kg ak nie viac. Viem , že nejde o krásu ale na nej nič pozitívne nedájdem. Každý mu už dohovára ale nič nepomáha. Malý už aj spory ale vždy ostali spolu. Ja viem , že on to nechce ale bojí sa že nijaká onho už nezakopne -pritom je to pekný a milý chlapec .. ! .. Čo by ste radili ??? .. Dakujem :/ :) Najhoršie je , že už rozmýšlali aj o svadbe . :( Mám ho rada a nechcem aby dopadol zle .
Chcem aby sa s nou rozisiel !
vies, co sa zda pre neho dobre z tvojho hladiska, nemusi tak citit aj on. pre neho je asi dobre, ked je s nou. nemozes mu vidiet do duse, netusis ako to vovnutri vnima. povedal ti snad niekedy, ze s nou chodi preto, lebo sa boji, ze inu by uz nenasiel? alebo si to iba ty tak vyhodnocujes? my sa v nasich usudkoch mozeme aj mylit. a ak s nou bude mat tazky zivot, tomu tiez nemozes nasilu zabranit. mozno potrebuje taku skusenost. ved je to dospely clovek, nemozno ho viest za rucicku.
skus sa s nim na rovinu porozpravat a povedz mu o tvojich obavach aj ako ju vidis ty a co si o tom myslis. ak je to naozaj tvoj dobry priatel, potom by si na taky rozhovor mala najst odvahu. tu to nevyriesis. a podla toho, ake on zaujme stanovisko uvidis, ci je nejaka nadej, ze sa ten ich vztah skonci.
ta vaha sama osebe nic neznamena, aj ked tolko kilogramov uz v mladosti svedci tiez o nejakej poruche. mozno zahana jedlom komplexy, ved aj ona moze mat nejaky problem. diktatorky malokedy byvaju stastne.
Mas ho rada iba ako kamarata alebo je v tom aj nieco viac? Zamysli sa...
Ty nieco chces? To aky majetnicky vztah k nemu mas? Nemaj ho za neschopneho blba, on uz so svojim zivotom aj sam poradi. Mozes mu povedat svoj nazor, ale ostatne uz nechaj nanho. Nestavaj sa do pozicie, ktora ti neprinalezi.
čo mňa do toho ? nechcem aby si zničil život !... mám ho velmi rada :!!!
a co je teba do toho ? su dospeli ludia? su.. tak ich nechaj robit si vlastne rozhodnutia.. asi vie preco je s nou