Disco

Príspevok v téme: Disco
dancerka

caute, chodim rada na disco, ale nie preto, aby som sa ožrala alebo balila chalanov ako to robí drvivá väčšina mladých ľudí, jednoducho milujem tanec a hudbu a potrebujem sa niekde vyblázniť :D
Avšak mám problém s osobnými vecami...neviem kde ich nechať, aby nedošlo ku krádeži. Mobil si neberiem vôbec, peniaze a občiansky hodim do podprsenky :D ale aj tak občas by som si potrebovala vziať viac vecí a kabelku mať pri sebe nemôžem...ako to riešite vy ? :-)

jajka001_

ono je na to zakon, keby sa mi chcelo tak poguglim a hodim to sem. uz som to sem raz davala do nejakej temy.
pozri si film Občiansky preukaz, veľmi poučné, že či sa oplatí provokovať pre blbosti :)

lost

moja najhlavnejsia pointa v zivote je - nenechat si na hlavu...

proste zijem a som a aj budem :) nikto mi nemoze len tak nieco prikazat, zakazat, dovolit, povolit, alebo cokolvek :)

nikomu neublizujem, nikoho neobmedzujem, tak nech ma kazdy necha na pokoji :)

lebo ten niekto potrebuje mna a nie naopak..

ja to beriem extremne flegmaticky a ak sa jedna o take blbosti, ze si niekto potrebuje dokazat ze "ja na to mam ta ubzerovat" a ja mam cas, tak si to vychutnavam a este ho aj ja slabo "stuknem" (provokujem) - konieckoncov "nieco za nieco" buzeruje ma on, buzerujem ho ja :)

lost

To nie je hranie na frajera, to je zakon :)
fakt by ma zaujimalo ci mam pravdu alebo nie...

Lebo som pocul od vela ludi ze neexisutje nic co by ma nutilo nosit OP.. (ja pri venceni nenosim, nie som BLAZON) to by som musel nosit penazenku, lebo vyberat OP a nosit ho vo vacku a nie vzdy mam vacok, cize to by som musel nalepit na ruku :))

moja pointa je v tom, ze Op nie je prakticky (a mozno nas aj tak nacipuju, kde tiez budem intenzivne protestovat), lebo co tym ziskaju ze ma identifikuju? nic..

jajka001_

zakon je zakon :) no hej ak mas prachy, si zahojeny, ani OP nepotrebujes, len ci to to stoji za tie starosti ked sa ta opytaju na obciansky, staci ho vytiahnut a ukazat, naco sa hrat na frajera :)

lost

pokutu som uz dostal, 10eur za prekrocenie zeleznicnej trate a nazor som nezmenil :) stale si myslim ze zeleznice nemaju pravo mi obmedzit slobodu a rozkrojit krajinu na polovicu (ked na to nemam pravo ani ja, lebo mi pozemok VYVLASTNIA, tak u mna straca pravo aj stat, alebo zeleznice na takyto cin obmedzovania slobody)

hold len smola a system chcel peniaze (presne ako prostititky - chcu len peniaze)

dostal som pokutu aj za rychlu jazdu, myslis ze jazdim pomalsie ? :) uz si len davam pozor na tmave okna :D

obcas ked vidim tmave audi tak spomalim, dnes to iste, lenze ked ma to prestalo bavit, dobehnutim ho som zistil ze je to porsche :D cize on si asi tiez myslel ze ja som len "radar" ktory ho prenasleduje, ktovie..

proste system je sialeny a nepouziva elementarnu logiku.. taky odmietam zit :)